Деяким знакам Зодіаку не пощастить цього тижня / zak-kor.net

З'явився гороскоп на тиждень, 21-27 жовтня, для всіх знаків Зодіаку. При цьому астролог Павло Глоба розповів, кому варто бути обережними у цей період.

Серед невдах тижня - три знаки Зодіаку, передає SlovoFraza.

Діва

Ризик припуститися помилки буде найвищим 24 числа, коли зірки й планети увійдуть в сильний дисонанс. У цей день знадобиться частіше дотримуватися обережності. На цьому тижні можна зайнятися шопінгом, присвятити більше часу своєму зовнішньому вигляду. Астролог радить більше спілкуватися з людьми, знайомитися. Не варто забувати про друзів та близьких, адже їм теж час від часу потрібна допомога, увага і підтримка.

Відео дня

Читайте такожТрьом знакам Зодіаку казково пощастить цього тижня - прогноз астролога

Скорпіон

Найбільш несприятливим днем для Скорпіонів може стати 22 жовтня. Вже наступного дня ситуація відновиться майже повністю. У понеділок, четвер і п'ятницю може статися щось дуже важливе. У коханні краще уникати ревнощів і не критикувати близьких людей без причини. У деяких любовних та ділових питаннях знадобиться сміливість.

Козеріг

У плані енергетики несприятливими для Козерогів стануть вихідні дні. Є ймовірність того, що удача залишить їх, тому краще оточити себе домашніми турботами й розслабитися. Будні дні можуть стати дуже незвичайними та динамічними. Павло Глоба радить просити допомоги колег, якщо ситуація зовсім безвихідна. Зірки й планети розташувалися так, що можна буде спробувати змінити обстановку, роботу, завести нові знайомства.

Раніше відомий астролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, яким на цьому тижні, 21-27 жовтня, усміхнеться доля.