З'явився гороскоп до кінця жовтня / фото slovofraza.com

Гороскоп 2019 розповість, для кого з представників зодіакального кола кінець жовтня стане вкрай невдалим періодом.

Астролог Павло Глоба склав прогноз, в якому назвав три знаки Зодіаку, на яких чекають справжні випробування в кінці поточного місяця, передає Styler.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог назвавши три знаки Зодіаку, яким не пощастить

Відео дня

Овни

Кінець місяця стане для Овнів по-справжньому деструктивним періодом і принесе серйозні проблеми. Щоб протистояти негараздам, астролог рекомендує представникам знаку стримувати власну імпульсивність і поменше спілкуватися з агресивними людьми, щоб не заразитися від них негативною енергетикою.

Тільці

Тільці в кінці жовтня будуть займатися самокопанням в надії виправити минулі помилки, а також уникнути неприємностей на роботі. Астролог радить представникам знаку не боятися негараздів, з якими допоможуть впоратися звичайні методи. Все, що потрібно Тільцю для подолання проблем у кінця місяця, це трохи спокою. Поліпшити настрій допоможуть близькі, друзі й спілкування з новими людьми.

Раки

Через свою вразливість та зайву емоційність Раки в кінці місяця можуть впадати в паніку. Павло Глоба радить Ракам частіше спілкуватися із сильними духом знаками Зодіаку, які зможуть зарядити їх позитивом та оптимізмом. Крім того, астролог рекомендує представникам знаку не закриватися від світу, а, навпаки, бути відкритими і добрими.

Раніше астролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, яким на цьому тижні, 21-27 жовтня, усміхнеться доля.