Складено топ-5 щирих знаків Зодіаку / фото hola.com

Лукаві й лицемірні люди отруюють наше життя. Але астрологи назвали представників знаків Зодіаку, яким можна довіряти.

У п'яти знаків Зодіаку репутація щирих і відкритих людей, передає SlovoFraza.

1 місце — Водолій

Відео дня

Найкраща риса Водолія — він дивиться на ситуацію з різних сторін, ніколи не дивиться на неї однобоко, завжди ставить себе на місце іншої людини, намагаючись зрозуміти мотивацію його вчинків. Саме ця риса дозволяє Водолію неупереджено оцінювати ситуацію й робити правильні висновки. Сам же Водолій завжди відкрито висловлює свою думку, не прикрашає правду, чого чекає й від інших.

Читайте такожДва знаки Зодіаку розбагатіють у листопаді - прогноз астролога

2 місце — Рак

Найбільш вразливий Знак виявився й найбільш щирим. Брехня для Рака - щось на кшталт алергії. Вона завдає йому страждань, позбавляє внутрішньої гармонії. Саме з цієї причини Рак шукає будь-які способи, щоб убезпечитися від нещирості. Він дуже поважає себе, тому не опускається до фальші й облуди. Якщо не вважає за потрібне говорити правду, то він промовчить. Але на пряме запитання завжди відповість відкрито, не намагаючись виправдати себе.

3 місце — Лев

Зі свого життя Лев не робить таємниці. Із задоволенням розповідає всім охочим всі подробиці, описує думки й почуття. Але якщо хтось спробує обдурити його і буде викритий у нещирості, цього Лев не потерпить. Брехня в його розумінні — пряма образа, а зневажливого ставлення до себе він не допустить. Лев з усією своєю люттю кинеться в атаку, буде бити по всіх больових точках, поки не знищить маніпулятора. Розбір польотів вважає за краще влаштовувати на потіху публіці, щоб всі наочно побачили наслідки подібної поведінки.

4 місце — Діва

Діва — це детектор брехні. Причому зі своїм завданням Діва справляється  краще від приладів. Обман вона відчує за милю, з висновками не поспішає, придивляючись до маніпулятора, щоб отримати кілька незаперечних доказів. Після чого обриває всі контакти, адже для неї на першому місці стоять моральні принципи. Діва обере гірку правду, а не солодку брехню.

5 місце — Риби

Відкритість Риб виключає брехню. Цей Знак і так пригнічений несправедливістю життя, і чужа брехня для нього просто нестерпна. З цієї причини Риби замикаються в собі, йдуть у світ мрій, де все зрозуміло і ніхто не бреше. Але частіше неприкрита брехня пробуджує лють Риб, і вони, не підбираючи слів, висловлюють все у вічі. Цей Знак живе почуттями, і йому дуже важливо, щоб емоції були щирими. Це дає сил та мотивації йти вперед. Тому будь-яка лицемірна людина в очах Риб опускається на саме дно. Вони не брешуть самі й уникають тих, хто може так низько впасти.