Супер-вдалий період у листопаді буде у Стрільців / 10deals.in

Листопад обіцяє стати відмінним місяцем, коли відбудеться зміна загальної атмосфери та емоційного фону. І саме в цьому місяці може реалізуватися все те, що ви задумували.

Астролог Влад Росс назвав щасливчиків і невдах листопада, пише "Главред".

Щасливчики листопада:

Стрільці. Супер-вдалий період у листопаді буде у Стрільців. Планети великого і малого щастя – Юпітер і Венера – будуть знаходитися саме в цьому знаку Зодіаку. Особливо їх благотворний вплив буде відчутно в кінці місяця. Стрільців чекає успіх в любові, гармонійні партнерські відносини, щасливі подружні стосунки або вдале одруження. Представників цього знаку чекає успіх у тому, що пов'язано з облаштуванням та їх ремонтом будинку, вкрай вигідними будуть операції з нерухомістю. Перед Стрільцями відкриються нові можливості заробітку, особливо щастить підприємцям і тим, хто не боїться ризику і авантюр.

Відео дня

Читайте такожНа Тільця чекає успіх з фінансами, а на Дів приємна зустріч: гороскоп на тиждень

Риби. Листопад для Риб стане прекрасним часом. Вдало складуться їхні далекі поїздки, якщо такі відбудуться. Дівчата-Риби можуть у цей час вийти заміж за іноземця або зустріти за кордоном свого майбутнього чоловіка. Риби в листопаді можуть зайнятися підвищенням кваліфікації, рівня освіти, тому, якщо в листопаді вони відправляться на якісь курси чи тренінги, це дасть хороший результат і дуже стане в нагоді. Серед іншого, Риби можуть досягти успіху у вивченні окультних наук. Крім того, листопад для представників цього знаку стане відмінним часом, щоб зайнятися своїм здоров'ям: або почати лікування, або зробити якісь дії для профілактики будь-яких захворювань, або просто оздоровитися і відновити сили. Планета, керуюча Рибами, Нептун буде в дуже сприятливому положенні до Сатурну, що обіцяє представникам цього знаку професійні досягнення. Дуже хороший місяць для Риб, головне – не перевантажити себе справами. Рибам потрібно нарешті розслабитися і виспатися.

Козероги. Вельми сприятливий місяць у плані реалізації задуманого Козерогів чекає на увазі того, що Сатурн, управитель Козерога, робить хороший аспект. Плани, проекти, справи, кар'єра, нові можливості, досягнення поставлених цілей – все це буде в листопаді у Козерогів. Якщо хтось із представників цього знаку все життя мріяв підкорити якусь гірську вершину, піднятися на Джомолунгму, то не варто зволікати – у листопаді потрібно реалізовувати свої мрії. Для Козерогів будуть відкриті всі дороги, зірки їм дають карт-бланш. Козероги будуть на гребені хвилі успіху.

Скорпіони. Хорошим листопад буде і у Скорпіонів. Особливо в тому, що стосується відновлення зв'язків, контактів, дружніх відносин, Скорпіони матимуть успіх. Представникам цього знака в листопаді можна зайнятися своєю освітою, і це буде корисно для них. Їм також буде везти в усьому, що буде робитися в партнерстві. У комунікації, громадській сфері і торгівлі Скорпіонам буде щастить. Чим більше можливостей для реалізації планів і проектів, які з'являться у них в цьому місяці вони використовують, тим більше перспективних, вдалих і довгострокових проектів у них може з'явитися на майбутнє.

Читайте такожАстролог назвавши три знака Зодіаку, які зустрінуть свою любов в цьому році

Невдахи листопада:

Тельці. Марс у другій половині листопада входить в опозиційний знак Тельця – Скорпіон, а в першій половині він буде перебувати в складному для знаку Тельця – Ваги. Тому Тельців чекають складнощі в роботі, конфлікти, зради, підстави. Також у представників цього знака буде вельми підвищена травмоопасность в листопаді. Їм потрібно бути гранично акуратними на дорогах, а в несприятливі та аварійні дні їм взагалі краще уникати поїздок. Тельцям слід повністю відмовитися від далеких подорожей в листопаді. Цей період для них також буде несприятливим періодом, коли краще утриматися від змін. Тельцям краще зачаїтися і перечекати цей час, сидячи тихіше води, нижче трави.

Терези. Представників цього знаку чекає невдалий період, до того ж, травмонебезпечний, як і у Тельців. Терезам потрібно остерігатися зради і капостей. Таємні вороги можуть "підкласти свиню". У цьому місяці Терезам варто утриматися від будь-яких фінансових ризиків, інакше можна розоритися, а також не грати в азартні ігри, інакше їх спіткає програш і фінансові невдачі.

Діви. У Дів в листопаді часто будуть виникати складнощі у відносинах з протилежною статтю. В їх життя можуть бути розбіжності, розлучення, складні ситуації в сім'ї. Дівам в цьому місяці краще не брати кредитів (так як будуть труднощі з поверненням) та нікому не позичати грошей, інакше борг їм можуть не повернути.

Овни. Листопад у Овнів буде сповнений конфліктів, складних ситуацій і сварок з партнерами, в тому числі бізнес-партнерами. Можливі також відкриті протистояння, судів та слідства. Не все так гладко у Овнів буде і в сімейному житті – з дружиною або чоловіком будуть неминучі неприємні ситуації.

Нейтральним листопад буде для наступних знаків:

Близнюки. У Близнюків буде прекрасна друга половина місяця, особливо вдало і легко будуть складатися відносини з протилежною підлогою. Більш того, в цей період вони можуть зустріти того, хто надалі стане їх шлюбним партнером. Та й загалом, у другій половині листопада у Близнюків відмінно будуть вибудовуватися будь-які партнерські відносини. Однак перша половина місяця навряд чи порадує Близнюків. Особливо перші десять днів стануть травмонебезпечним періодом для них. В цей час Близнюків чекають травми, небезпеки, обман, розчарування і просто страшні збігу обставин. В першій декаді листопаді Близнюкам краще не проводити зустрічей і домовлятися про щось важливе для них.

Раки. У Раків більш-менш сприятливою буде перша половина листопада. Особливо сприятливо буде складатися те, що стосується повернення додому, зміною місця проживання і поверненням на історичну батьківщину. Одним словом, в цей час Раки будуть прагнути повернутися в рідні пенати, і їм це вдасться. Вдало у Раків будуть складатися будь-які справи і операції з нерухомістю. Вони легко зможуть відновити в цей час втрачені зв'язки, знайти родичів, з якими давно не бачилися. Але в другій половині місяця Ракам не буде везти в роботі і кар'єрі. Їх чекають якісь підлості й мерзенності з боку колег, конфліктні ситуації з начальством. Аж до того, що Раків можуть просто так незаслужено звільнити. Тому Ракам варто бути насторожі у другій половині листопада.

Леви. У Львів дуже сприятливою буде друга половина листопада. У них все буде чудово. Їх буде чекати успіх і гармонія в любові. Їм щастить у грі, вони зуміють зірвати куш або легко отримати багато грошей. Перед ними відкриються нові можливості, будуть нові багатообіцяючі плани і проекти. Левам все вдаватиметься після 15 листопада. А ось перша половина місяця стане для Львова стійким періодом труднощів і перешкод. Левам краще нікому не вірити і бути уважними, у всьому шукаючи підступ. Крім того, можливі проблеми зі здоров'ям, зокрема, багато Леви можуть застудитися.

Водолії. Удача в листопаді для представників цього знаку буде мінливою. Саме Водоліям більше, ніж кому-небудь, буде везти в плані реалізації задуманого, так як Нептун екзальтує у Водолії, а Сатурн управляє ним. Особливо позитивної буде друга половина місяця. Це гарний час для творчості, відкриття якихось груп, бізнесу, підприємництва. Перед Водоліями відкриються нові горизонти і можливості. Можливі також поїздки за кордон, при цьому Водолії в цьому місяці можуть знайти себе за кордоном, несподівано в іншій країні у них можуть знайтися друзі і соратники. Однак у першій декаді листопада для Водоліїв існує велика небезпека ДТП і нещасних випадків. А так, дуже позитивний місяць для Водоліїв, коли буде впроваджено якісь нововведення в їх життя, що пізніше принесе істотну фінансову віддачу.