З'явився гороскоп листопад / фото pixabay.com

Гороскоп 2019 обіцяє деяким знакам Зодіаку проблеми у листопаді.

Про це йдеться у прогнозі астрологів, передає SlovoFraza. Серед невдах останнього місяця осені - Близнюки, Водолій та Риби.

Читайте такожГороскоп на листопад для всіх знаків Зодіаку: кому зірки обіцяють везіння, а на кого чекає катастрофа

Відео дня

Близнюки

До 19 числа включно Меркурій буде перебувати у стані ретроградності, що негативно позначиться на вмінні Близнюків приймати важливі рішення. Також це погіршить їхню пам'ять, уважність, креативність. У любовній сфері це може ускладнити розвиток стосунків, тому краще не квапити події. У кінці місяця спаде тривожність, з'явиться гарний настрій та віра в себе.

Водолій

У Водоліїв цей місяць буде досить стабільним і сприятливим, але не настільки вдалим, щоб можна було розслабитися і плисти за течією або відпочивати. Апогеєм осені стане позбавлення Нептуна від ретроградности 27 листопада. Це означає, що в кінці місяця може статися щось дуже важливе і доленосне. У любовній сфері краще покладатися на інтуїцію.

Риби

Бойовий дух ослабне, мотивація може різко загубитися. У любовній сфері не варто чекати біля моря погоди. Треба брати ситуацію у свої руки, не сподіваючись на допомогу з боку. Також не варто ділитися планами з оточуючими, тому що серед них можуть бути приховані вороги й недоброзичливці.

Раніше астрологи прогнозували, що життя п'яти знаків Зодіаку зміниться в листопаді 2019.