Стан речей зміниться з початком світової фінансової кризи / фото bank.gov.ua

До кінця року курс гривні буде зберігатися в звичних для українців рамках – 24-27 гривень за долар.

Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

Однак, за прогнозом астролога, такий стан речей зміниться з початком світової фінансової кризи.

Відео дня

Читайте такожАстролог назвавши головних щасливчиків 2020 року

"Та стабілізація гривні, яку ми зараз спостерігаємо, сталася завдяки тому, що іноземці вкладають у борг України, тобто скуповують ОВДП. А це зараз служить таким собі замінником МВФ. Але ця "бульбашка" лопне відразу після початку світової кризи, який відбудеться в кінці 2019-го або на початку 2020-го року. Як тільки почнеться криза, гривня впаде", – зазначив Росса.

Поки що, до кінця цього року, за словами Влада Росса гривня буде більш-менш стабільна

"В межах 24-26 гривень за долар, в крайньому разі – до 27. Цей "коридор" значень вже став звичним для всіх українців", – уточнив астролог.

Крім того, Влад Росс спростував слова міністра економіки України Тимофія Мілованова про те, що із-за скандалу з Кварталом 95 і Хором Верьовки, які показали номер про екс-главу НБУ Валерії Гонтарєвої і її згорілому будинку в Гореничах, негативно позначаться на настрої іноземних інвесторів, тому що ті асоціюють влада і Квартал 95.

"Іноземні інвестори не дивляться Квартал 95, тому ця історія з піснею про Гонтареву "Горіла хата, палала" їм паралельна. Якби інвестори дивилися Квартал 95 та інші гумористичні виступи на Заході, наприклад, про Дональда Трампа або Джо Байдена, то США вже давно б засипались! Тому все те, що наговорив Милованов – це повна туфта!", – переконаний астролог.