Сьогодні гороскоп надає вам всі шанси для того, щоб домогтися бажаного / hola.com

Сьогодні гороскоп надає вам всі шанси для того, щоб домогтися бажаного. Пора здійснити те, що ви вже давно запланували, але на що не наважувалися. Зірки наділяють силою волі та вмінням спокійно відстоювати свої інтереси, тому ідеальний день для переговорів, обговорень та презентації нових проектів.

Будь-які справи, що потребують чіткості, наполегливості та конкретики будуть даватися легше звичайного, так що не пропустіть добру можливість поставити всі крапки над i, пише "1001 гороскоп".

Овен

Читайте такожАстролог назвавши головних щасливчиків 2020 року

Відео дня

У повсякденному житті Овна не намічається ніяких особливих змін. Справи обіцяють йти без зайвої метушні, а прийняті рішення будуть відрізнятися виваженістю. Додатково до всього, Овен не схильний ризикувати, вважаючи за краще поводитися обережно. Бути може, в цей день і не буде ніяких революційних проривів і звершень, зате і неприємних падінь не передбачається.

Телець

Сьогодні головним трендом дня у Тельця буде нудьга. З одного боку, в душі йому буде хотітися зайнятися хоч чим-небудь цікавим. З іншого ж боку, шансів для цього буде, на жаль, небагато. Не варто очікувати, що хтось з оточуючих візьме ініціативу на себе і виведе Тільця з цього пасивного стану. Знайти ж розвага своїми силами у Тельця теж навряд чи вийде. Ну що ж, іноді і понудьгувати теж не заважає.

Близнюки

Близнюки будуть готові мало не в кожному зі своїх знайомих побачити ознаки консерватора і ретрограда. Особливо допікати буде небажання оточуючих прийняти їх думки та ідеї. Нічим, крім як твердолобою впертістю, Близнюки пояснити таку поведінку не зможуть і будуть продовжувати наполягати на своєму – не менш уперто.

Рак

Читайте такожАстролог розповів, коли впаде гривня

Сьогодні всі бажаючі покататися на шиї у Раку можуть відпочивати: розкачати його на будь-яку справу чи вийде. В принципі, Рак навіть заперечувати не стане – просто він буде так довго вагатися і думати, що у охочих покататися його коштом терпіння не вистачить. Але і у своїх власних справах Рак теж не буде надмірно розторопний. Швидше за все, весь день так і піде на розкачку і роздуми.

Лев

Якщо щось і здатне вивести Лева з себе, так це необхідність що-небудь міняти. Будь-які зміни в житті або у відносинах будуть здаватися Леву необґрунтованими, нелогічними, та й взагалі непотрібними. Якщо хтось сьогодні затіває якусь революцію, то варто зауважити: день для цього далеко не найкращий. А вже в компанії Лева – особливо.

Діва

Сьогодні день у Діви обіцяє пройти без особливих потрясінь. Справи будуть вдаватися досить легко, а доля може надати хороший шанс зміцнити свій суспільний статус. Щоб не злякати удачу, Діві сьогодні слід уникати будь екстравагантності як у зовнішньому вигляді, так і в поведінці. Класичний стиль, стриманість у словах і жестах, – і удача повернеться до вас потрібною частиною тіла!

Терези

Терези будуть явно не налаштовані на нові знайомства. Та й взагалі, до всього нового вони будуть ставитися з великою обережністю. Зате вже якщо знайомство в цей день все-таки відбудеться, то можна очікувати, що воно буде особливо міцним і довгим. Один, набутий сьогодні, може стати самим близьким і улюбленим для Терезів на довгі-довгі роки.

Скорпіон

Інтелект Скорпіона буде не тільки загострений, але і гармонійно доповнений таким корисним якістю, як критичність мислення. Іншими словами, безглуздих думок у Скорпіона сьогодні буде менше звичайного, а ймовірність наробити дурниць і зовсім мінімальна. Не варто упускати настільки сприятливий момент, адже саме в цей день Скорпіону випадає шанс найкращим чином вирішити будь-які питання і проблеми.

Стрілець

Стрілець буде дуже дбайливим і уважним господарем. Навіть не намагайтеся сьогодні просити у Стрільця грошей в борг – не дасть! Чи дасть з такими застереженнями, що і брати не захочеться. Взагалі у всьому, що стосується свого гаманця, Стрілець сьогодні не буде схильний йти ні на які поступки. Зокрема, він не буде потурати й своїм власним примхам, і в покупках, і в їжі проявляючи розумну стриманість.

Козеріг

Сьогоднішній день у Козерога обіцяє пройти на тлі нав'язливих роздумів на тему: що ж все-таки краще – рішучість або обачливість? Поки будете міркувати, ризикуєте втратити і час, і можливості. А відповідь насправді очевидна: вибираючи з цих двох якостей, спробуйте їх поєднати. Взагалі для Козерога сьогодні правило успіху звучить приблизно так: «Прийшов, обдумав, переміг».

Водолій

День у Водолія пройде під не найоптимістичнішою зіркою. Все, що відбувається буде викликати у нього напади невдоволення і розчарування. Втім, невдоволення навряд чи буде надто глибоким і не вийде за рамки глухого бурчання. Якщо ж у Водолія на цей день заплановано щось важливе, краще відкласти це на потім. Сьогодні будь-які справи будуть гальмуватися його пасивністю і нерішучістю.

Риби

День у Риб обіцяє пройти під зіркою меланхолії і смутку. На жаль, все, що не вдалося зробити вчора, в цей день тим більше не вдасться закінчити. Та що там закінчити, якщо навіть починати Рибам нічого не захочеться? Повний сплін і відсутність ентузіазму. А тому якщо можна якісь справи відкласти на потім, так і зробіть. Це піде їм на користь.