Деякі знаки Зодіаку чекає прекрасний період / фото slovofraza.com

На деякі знаки Зодіаку чекає проблемний період, а іншим посміхнеться фортуна в останній місяць осені.

Привернути везіння й обійти гострі кути допоможе астрологічний прогноз на листопад, передає SlovoFraza.

Скорпіон

Листопад принесе Скорпіонам везіння, особливо в тому, що стосується взаємин, зміцнення зв'язків та контактів. В особистих справах представники цього сузір'я досягнуть успіху більше за інших. Можна зайнятися роботою над собою, самоосвітою і пошуком свого призначення. Скорпіонам також пощастить у всьому, що стосується грошей.

Відео дня

Читайте такожМісячний календар на листопад 2019: коли відбудеться молодик та повня, як це вплине на знаки Зодіаку

Стрілець

Максимально вдалий місяць очікує на представників цього знаку. Астрологи прогнозують Стрільцям везіння в коханні, розширення авторитету, щасливі романтичні стосунки й вдалі можливості. Також чекає успіх у справах, пов'язаних з нерухомістю та майном.

Козеріг

Досить спокійний і вдалий місяць очікує на Козерогів. Важливі теми місяця — нові ідеї та проекти, досягнення намічених цілей, завершення розпочатих справ. Якщо Козероги мріяли змінити своє життя, підкорити кар'єрні висоти або безповоротно закохатися, то не потрібно зволікати: у листопаді багато мрій справдяться.

Риби

Риби проведуть листопад на хвилі успіху. Щоб скористатися всіма вдалими можливостями цього періоду, Рибам варто приділити більше часу своїй освіті та особистісному зростанню. Якщо вони запишуться на якісь курси чи тренінги, то обов'язково отримають хороший результат у майбутньому. Крім іншого, загостриться інтуїція Риб.

Раніше астролог Влад Росс сказав, що в листопаді 2019 буде рідкісне явище, апофеозом місяця стане 11-12 число.