Названі щасливчики тижня / clutch.ua

Гороскоп 2019 обіцяє везіння деяким знакам Зодіаку, причому успіх прийде до них вже дуже скоро - до кінця поточного тижня.

Відомий астролог Павло Глоба у своєму прогнозі назвав трьох щасливчиків з дванадцяти зодіакальних сузір'їв, для яких перша декада листопада закінчиться приємними сюрпризами, передає Styler.

Овен

Павло Глоба вважає, що цей час відмінно підходить для здійснення покупок, різноманітних фінансових операцій, а також продуктивної роботи. Саме наполеглива праця допоможе Овнам до кінця тижня зібрати багатий урожай: похвала начальства, надбавка до зарплати та кар'єрні песпективи. Астролог рекомендує не лінуватися і брати бика за роги, поки зірки прихильні.

Відео дня

Читайте такожГороскоп 2020: астрологи розповіли, що на нас чекає у рік Щура

Терези

Найважливішими в цей період для Терезів будуть фінансові справи. Важливі покупки, вирішення серйозних питань - всім починанням буде допомагати сама Фортуна. Ті, хто шукає роботу, можуть отримати вигідну пропозицію. Все буде відмінно й в амурній сфері: самотні Терези можуть розраховувати на приємне знайомство. Астролог рекомендує більше спілкуватися й частіше виходити з дому.

Скорпіон

Астролог обіцяє Скорпіонам яскравий та емоційний тиждень. Головне - правильно поставити цілі й гарненько обміркувати шляхи їхнього досягнення. У справах і на роботі на Скорпіонів будуть чекати успіх і прогрес. Багатьом представникам зодіакального сузір'я в цей продуктивний період вдасться знайти кохання й нову дружбу.