Ілюстрація REUTERS

Фінансовий гороскоп виділив трьох представників зодіакального кола, яким планети обіцяють неймовірне везіння й отримання грошового прибутку в найближчому майбутньому.

Павло Глоба радить цим знакам Зодіаку не розслабляться та впевнено йти до наміченої мети, передає Styler.

Читайте такожПовний місяць у листопаді 2019: що категорично не можна робити і як він вплине на знаки Зодіаку

Відео дня

Овен

Представникам цього знаку прийдуть на допомогу терпіння та витривалість. Астролог вважає, що на Овна буде чекати шлях нагору. Звичайно ж, він важче, ніж падіння вниз. Але цей Зодіак вміє йти до наміченої мети, стиснувши зуби. Експерт пророкує йому швидкий успіх й подолання кризи, якщо такий був.

Козеріг

Козероги неймовірно працьовиті, але навіть це не завжди допомагає їм бути на плаву. Якщо вони потрапляють у фінансові неприємності, вроджений ентузіазм не дозволяє представникам цього знаку сидіти склавши руки. Тому Всесвіт нерідко винагороджує Козерогів за їхню працю, і цей раз не стане винятком.

Риби

Риби здатні побудувати успішний бізнес неймовірно швидко. Але потреба в адреналіні часто спонукає їх вплутуватися в ризиковані операції, через що вони часто зазнають краху. Тим не менш, у представників цього сузір'я є важлива риса: вони вміють знаходити собі друзів, які, як правило, допомагають їм подолати фінансову кризу.