Гороскоп на понеділок для всіх знаків Зодіаку / фото: samacharnama.com

Сьогоднішній гороскоп буквально створений для того, щоб провести день якнайдалі від дому! Сьогодні тяга до пригод і адреналіну в крові здатна внести помітні корективи у ваші плани: може виникнути раптова ідея обзавестися новими знайомствами або новими враженнями. Будь-які види відпочинку на природі або в новому для вас місці – від сімейного пікніка і заняття активними видами спорту до поїздки на екскурсію – будуть як ніколи актуальні.

Зірки обіцяють принести масу позитиву, але разом з тим дня не схиляє до дипломатичності, так що стережіться суперечок на порожньому місці, пише 1001goroskop.

Овен

У Овна можуть виникнути розбіжності з оточуючими. Навіть з друзями і близькими йому буде нелегко знайти спільну мову. Причиною може стати категоричність Овна і небажання йти на компроміс. Втім, навіть якщо це не так, Овну варто сьогодні проявити чудеса терпіння і дипломатії. Зрештою, якщо спір не є принциповим, то чому б і не поступитися? Це краще, ніж весь день провести в безплідному класичному з'ясуванні: «Хто винен?» і «Що робити?».

Відео дня

Телець

Сьогодні ситуація може поставити Тельця перед вибором, і йому доведеться болісно вирішувати, що зробити або як вчинити. Вибір може стосуватися і робочих проектів, і покупок, і особистого життя Тельця. Головне, що, зробивши цей вибір, Тельцю доведеться забути про інші варіанти, тому зірки гороскопу закликають його ретельно зважити всі «за» і «проти». Втім, правило успішного вибору сьогодні просте: серце підкаже Тельцю, що робити, а розум – чого не робити.

Близнюки

Сьогодні у Близнюків розум з серцем буде не в ладу: бажання будуть наполегливо тягнути їх в один бік, а логіка і факти – абсолютно в інший. Якщо таке сьогодні відбудеться, зірки гороскопу радять Близнюкам не поспішати: швидше за все, щоб вони не вибрали, рішення виявиться неправильним. Це рішення повинно бути прийнято і серцем, і розумом, якщо ж Близнюки не відчувають у собі впевненості, значить, варто пошукати інші варіанти.

Читайте такожНа три знаки Зодіаку скоро чекають серйозні любовні потрясіння - прогноз астрологів

Рак

День надає Раку хороші можливості скрізь, де життя б'є ключем і де Рак зможе зав'язати нові знайомства! День наділяє його комунікабельністю і легкістю в спілкуванні, так що зірки гороскопу радять Раку сьогодні обов'язково вибратися в світло – відвідати який-небудь захід, посидіти в кафе або просто сходити в гості. У світській бесіді Рак сьогодні зуміє показати себе у всій красі.

Лев

Сьогодні Лев не буде налаштований займатися рутинною роботою: в його голові буде шуміти вітер далеких мандрівок. Зірки гороскопу радять йому поєднати приємне з корисним, зайнявшись плануванням своєї відпустки, навіть якщо до нього ще далеко. Перегляд туристичних сайтів дозволить Льву сьогодні вирватися із задушливого будинку або офісу, подумки перенісшись в прекрасне далеко. Це подарує йому виразну мету на майбутнє, потужний позитивний заряд і дозволить примиритися з буденною реальністю.

Діва

Сьогодні найкраще Діва буде відчувати себе далеко від дому. День не схиляє її до того, щоб займатися роботою в тиші кабінету або домашніх стін. Навпаки, сьогодні Діві потрібно внести в своє життя якомога більше різноманітності, побувавши там, де вона ще не бувала, і обзавівшись новими враженнями. Прогулянка по парку, романтичне знайомство, погляд у вікно електрички або в ілюмінатор літака – все це сьогодні загострить почуття Діви, як у дитинстві, повернувши яскравість фарб та вміння жити «тут і зараз».

Терези

Сьогодні зірки гороскопу радять Терезам провести якомога більше часу поза домом, наприклад, організувати дружню вечірку в кафе, поїхати на природу, в кіно, у цирк. Подолавши сьогодні свою інертність, Терези не пошкодують – вони мають шанс чудово провести час і зав'язати цікаві знайомства. Пора розфарбувати похмурі будні! Сьогодні Терезам слід пам'ятати про те, що хороший день – це відступ від буденних правил: він не починається з будильника і не закінчується телевізором.

Скорпіон

Сьогодні є ймовірність того, що стосунки Скорпіона перевірить на міцність. Це здатне торкнутися і робочих контактів, і стосунків з близькими людьми. День провокуватиме конфліктні ситуації, і якщо Скорпіон захоче обійти гострі кути, йому доведеться проявити всі свої дипломатичні здібності. Зірки гороскопу попереджають Скорпіона про те, що як би йому сьогодні не хотілося покритикувати оточуючих, робити цього в жодному разі не варто, інакше результат його засмутить.

Читайте такожАстролог назвав знаки Зодіаку, на яких у грудні чекає везіння

Стрілець

Стрільцеві варто уважно дослухатися до того, що говорять навколо: з розмов оточуючих він може дізнатися щось цікаве для себе – наприклад, інформацію або цінну ідею. Крім того, зірки гороскопу говорять про те, що сьогодні Стрільця не слід нехтувати порадами або тим більше відкидати запропоновану допомогу – саме вони допоможуть йому досягти успіху. Іншими словами, сьогодні ключ до успіху Стрільця – це не стільки його особисті зусилля, скільки допомогу і сприяння знаходяться поруч людей.

Козеріг

Козеріг може миттєво спалахнути інтересом до чого-небудь, а також сам здатен заразити емоціями оточуючих! Можливо, саме сьогодні у нього виникне нове хобі або романтичне знайомство, а може, Козеріг сам послужить натхненником якогось проекту. День наділяє його підвищеною допитливістю: Козеріг здатен перевернути гори, аби задовольнити виниклий інтерес! Правда, зірки гороскопу попереджають його про те, що сьогоднішні захоплення навряд чи виявляться стійкими – якщо їх не підживлювати, вони можуть швидко згаснути.

Водолій

Сьогодні зірки гороскопу надають Водолієві хороші можливості в справах, пов'язаних з розумовою працею, обмірковуванням і плануванням. День не дуже вдалий для того, щоб почати втілювати ідеї в життя, але ось для того, щоб їх генерувати, підходить ідеально! Плани, продумані сьогодні Водолієм, виявляться слушними і мають хороші шанси на успіх. Так що Водолію не варто навіть уві сні розлучатися з блокнотом і ручкою – а раптом його осінить геніальна думка?

Риби

Рибам просто протипоказано сидіти на одному місці! Життя вимагає від них нових подій, емоцій, вражень і якомога більше адреналіну в крові! Зірки гороскопу радять Рибам сьогодні не стримувати свою тягу до двох речей: до руху і до спілкування. Заняття фітнесом, шопінг, ранкова пробіжка, нові знайомства – все це просто життєво необхідно їм. Можливо, Рибам сьогодні захочеться полоскотати свої нерви екстремальними видами спорту або фліртом з незнайомцем. Чому б і ні? Головне, не втрачати контроль над ситуацією і над собою.