Астролог дала прогноз щодо України на 2020 рік / фото УНІАН

У 2020 році нас чекає тривалий період важливих історичних процесів, які стосуватимуться декількох держав, а також всесвітніх організацій та об'єднань.

Наступний рік назвати роком нового відліку і початку нових циклів світової історії. Про це в коментарі "Главреду" розповіла астролог Людмила Халанська.

2020 рік обіцяє стати дуже важливим для нашої держави. Про що свідчить Юпітер, який весь рік буде йти по першому дому гороскопу України, акцентуючи увагу на значущості цього року для нашої країни.

Відео дня

З початку року і до середини весни, а потім ще раз у кінці 2020 року Плутон складе довгостроковий гармонійний аспект з Марсом України, що обіцяє гарантовані сприятливі зрушення після тривалого періоду бездіяльності. Марс вперше за багато років почне проявляти себе у нашому гороскопі, а Марс – це рішучі дії, досягнення цілей, активність й енергія.

На два зимові місяці до початку року до Плутона приєднається й Сатурн, який також складе сильний гармонійний аспект з Марсом України. Це дасть можливість відрегулювати, регламентувати, офіційно узаконити важливі для держави положення і норми, оскільки Сатурн – це закон і порядок.

Також значущим стане з'єднання на початку весни транзитного Сатурна з натальним Сатурном України. Це – найбільш очікувана і бажана для нас астрологічна подія, яка знаменує собою завершення цілого етапу життя держави і початок нового циклу розвитку. Тобто 2020 рік стане першим в процесі необхідних системних перетворень, які виникли до моменту завершення циклу Сатурна. Можемо очікувати, що всі питання, на які поки немає відповіді, всі невирішені проблеми, що стоять перед нами зараз, увійдуть до порядку денного на найближчі роки. Весняний транзит Сатурна запустить реалізацію цієї багаторічної програми.

Потрібно визнати, що весна наступного року, особливо її початок, подарує багато гармонійних і дієвих аспектів, які істотно просунуть Україну на важкому шляху змін. 2020 рік буде щедрим на сприятливі для нашої країни аспекти.

Ми перебуваємо приблизно в середині історичного шляху трансформації поглядів і уявлень про те, чого нам прагнути, які шляхи досягнення цілей обрати, якою має бути держава Україна, що нам заважає на нашому шляху і як нам цього позбутися.

Оскільки основним в гороскопі України у 2020 році буде аспект транзитного з'єднання Сатурна з натальним, будь-які процеси, що стосуються влади і правопорядку, стануть дуже актуальними. Йдеться як про закріплення, так і врегулювання чинної системи: більш чітка регламентація, упорядкування роботи Верховної Ради, Кабміну, Офісу Президента, – так і про нові форми або правила виконавчої і законодавчої влади: оголошені раніше (але не раптові, не позачергові) вибори, важливі зміни в структурах і регламенти, нормативні акти та інше.

Взагалі, все, що стосується офіційних організацій, законів, органів управління, правовстановлюючих документів – все це буде головною темою 2020 року для України.

Стосуватиметься це і статусів, зокрема, статусу окупованих територій – у 2020 році розпочнеться процес офіційного повернення Донбасу під юрисдикцію України й закріплення цього процесу у відповідних документах.

Читайте такожАстролог розповів, коли впаде гривня

Оскільки найбільш впливовим у прийдешньому році для всіх нас буде знак Козерога, говорити про якісь принципово нові, несподівані, непередбачувані процеси  в Україні у 2020 році підстав немає: все залишиться в тому вигляді і якості, які ми вже маємо, нічого нового не очікується. Козеріг – консерватор. Він лише закріплює і регулює вже чинні форми та системи. Але ніяк не сприяє виникненню нових. Також він не дає проявитися протестним, революційним рухам. Тому 2020 рік не стане протестним для України, нового Майдану не трапиться.

Що стосується відносин України із Заходом, в тому числі зі США, то і тут жодних сюрпризів або нововведень не очікується – все продовжиться у тих же межах, в яких перебувають наші зовнішньополітичні відносини на сьогодні. У всякому разі, на розширення співпраці нам сподіватися не варто – Сатурн, швидше, може посилити й навіть дещо обмежити наші можливості, ніж сприяти їхньому розвитку.

Словом, Сатурн з Козерогом ніби консервують, зберігають той статус і таке положення речей для України, які ми маємо до закінчення 2019 року. Сюрпризів у 2020 році не очікується. Можливі тільки упорядкування, регламентації та офіційне документальне оформлення вже чинних або розпочатих раніше процесів.

"У будь-якому випадку, 2020-ий стане важливим і значущим для України роком. Нам у жодному разі не можна втрачати час, адже сприятливий для рішучих дій період триватиме лише до початку 2021 року включно, а потім ситуація зміниться", - прогнозує астролог.

За її словами, у 2022 році почнеться нове протистояння народу і влади. Кривавих подій не буде, боятися нам не потрібно. Проте боятися треба тим, хто не хоче змінюватися, хто усіма силами тримаються за стару систему – саме проти них і буде спрямований народний гнів.