Астролог Марина Скади склав гороскоп на тиждень 16-22 грудня / vietucnews.net

20 грудня Венера, планета покровительства мистецтва і любові, переходить в волелюбний знак зодіаку Водолій. Багатьом властива незалежність почуттів, любов переходить у дружбу і навпаки. Легко зав'язуються дружні відносини, в оточенні з'являються люди, що відрізняються від загального стандарту, причому саме за ознакою оригінальності.

Астролог Марина Скаді склала гороскоп на тиждень 16-22 грудня, передає ТСН.

Овен

Читайте такожГороскоп на 15 грудня: що чекає завтра на кожен знак Зодіаку

Відео дня

Отримані вами відомості та інформація або спосіб їх використовувати можуть значно поліпшити ваш особистий імідж і репутацію в цей період. Навколишні прихильно поставляться до ваших досягнень, а також до вашої думки.

Можливо вдале поєднання ідей і методів, потенційні результати яких будуть включати просування по соціальній драбині та запрошення зайняти провідний пост в групі. Гарний час для початку проекту, для участі в ділових угодах або початку подорожі.

Телець

В цей час можливо протистояння вашим діям, яке принесе загальну напружену атмосферу. Навіть якщо невдача не стане остаточним результатом, нинішні обставини не обіцяють повного успіху.

Думки і особливо дії оточуючих, дратують вас, чере що життєва сила і ентузіазм або відсутні, або швидко вичерпуються, ви залишаєтеся без підтримки. Взаємини з чоловіками можуть стати напруженими — можливо, в результаті занадто гострої конкуренції.

Близнюки

Ідеї та думки, оточуючих вас людей, навряд чи будуть відповідати вашим. Рідні та близькі, не схильні схвалити створений вами імідж або піддатися вашому впливу. У цей період не варто даремно витрачати сили, намагаючись змусити інших людей змінити свою думку.

Але зараз можна навчитися всьому, чому тільки вдасться, т. к. сприйнятливість до інформації, значно зростає. Можливо, зараз не виходить ефективно працювати з конкретними людьми, тому буде краще, якщо ви віддасте перевагу самостійну роботу.

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку, які дуже скоро розбагатіють

Рак

Цілком можливо, що інші люди докладати зусиль, щоб справити на вас враження, як і ви на них. Романтичні захоплення стануть демонстративними, з'являється емоційна потреба отримати схвалення, виділитися з колективу.

У той же час, можна очікувати загального невдоволення з боку ваших партнерів і колег. Обставини можуть погано відбитися на взаєминах з оточуючими. Але якщо ви будете працювати в поодинці або скромно залишатися на задньому плані, то нічого поганого цей тиждень не принесе.

Лев

Ви стаєте більш чутливими до того, як оточуючі до вас ставляться. Вас зачіпає неувага до своєї особи, а це може зіпсувати сприятливі можливості і шанси, які у вас з'являються завдяки партнерам. Успіх залежить від вашої популярності і ставлення до вас оточуючих. Посилюються ваші організаторські здібності та жага дій.

Легко схоплює ідеї, пропозиції що-небудь зробити. Відносини з колегами і начальством хороші. Можна скористатися слушним моментом для звернення до керівників з проханнями та пропозиціями.

Діва

Ви проявляєте діловитість і це допомагає вам у роботі. Ваша зосередженість, бажання навести порядок, все розставити по місцях, роздобути нову інформацію і знайти їй місце, сприяє високою оцінкою вашої діяльності. Намагайтеся не дратуватися, коли найменша недбалість і неточність, викликає у вас обурення.

У той же час, здатність до узагальнення слабшає, є небезпека заплутатися в деталях. Зростає бажання втручатися в чужі справи з кращих спонукань і прагнення допомогти.

Терези

Поліпшуються стосунки з рідними, близькими та друзями. Гарний настрій, ви прагнете до контактів, хочеться провести час в хорошій компанії, зустрітися зі знайомими, піти в театр, на виставку, зайнятися творчістю. Але зв'язки, встановлені в цей період, ненадійні.

Рішучість слабшає, прийняті рішення легко змінюються. Зможете створити добре збалансовану обстановку вдома і в колективі, якщо будете уникати зіткнень з оточуючими і будь-якого прояву сильних емоцій.

Скорпіон

Ви потребуєте захоплення і вимагаєте до себе максимум уваги, через що виникає напруга у взаєминах. У вас можуть виникнути принципові розбіжності з оточуючими, тому вам слід дохідливо і тактовно роз'яснити свою позицію, даючи при цьому зрозуміти іншим людям, що вони мають право мати власну думку.

В атмосфері взаємної поваги ситуація швидко вирішиться без шкоди для ваших взаємин. Уникайте перебільшувати свою значущість у компаніях, дозвольте оточуючим зробити перший крок.

Стрілець

Ваш спосіб життя відповідає вашим ідеям, які ви успішно відстоюєте при кожній можливості. Але можливо перевтома від думок, інформації, спілкування. Важко сконцентрувати думки на чомусь одному, зосередитися.

Зосередженість на своїх інтелектуальних інтересах і самовираженні, може допомогти вам досягти більш високих рівнів вашої професійної діяльності і оригінальності. Скориставшись чужими ідеями і доповнивши їх власними, ви можете створити щось абсолютно нове.

Козеріг

Обстановка навколо вас, психологічна атмосфера стає більш спокійною, навколишні менше порушують правила та інструкції. Але в той же час, ви намагаєтеся самостійно вирішувати свої проблеми.

Сприятливий період для тих справ, які сприяють піднесенню по соціальній драбині та матеріального благополуччя. Якщо зможете в рівній мірі приділяти увагу як особистого життя, так і громадських справах, то спілкування з рідними людьми і робочі поїздки, відрядження в цей період, принесуть вам задоволення і користь.

Водолій

Дуже творчий період, цікава тиждень, пов'язана з красою, романтикою, спілкуванням. Чуттєва сторона життя стає більш помітною. Ви купуєте шарм, чарівність, стаєте навіть зовні більш привабливими.

Активна соціальна життя принесе знайомство з людиною, що володіє якимись незвичайними здібностями або мають незвичайну професію. Можлива "любов з першого погляду" чи можуть "відкрити очі" і людина, який був весь час поруч, раптом викликає глибокі почуття.

Риби

У цей період вам складно давати прогнози та оціночні судження, оскільки налаштовані на відпочинок, романтику і занадто узагальнене сприйняття інформації. Вдалий тиждень для вирішення проблем та усунення перешкод у коханні та сімейних відносинах. При докладанні певних зусиль, вам вдасться значно гармонізувати дану сферу.

Розваги і світські заходи створять відчуття свіжості почуттів, додадуть фарб в згасаючі відносини. Якщо у відносинах з дітьми є проблеми, скористайтеся цим періодом для зміцнення зв'язку з ними.