Бред Пітт / REUTERS

18 грудня виповнюється 56 років американському актору і кінопродюсерові Бреду Пітту. Гороскоп актора говорить про те, що він по життю буде "на коні".

Про це розповів астролог Влад Росс, пише "Главред".

Читайте такожАстролог назвавши головних везунчиків 2020 року - цим трьом знакам Зодіаку казково пощастить

Відео дня

"Символ моменту народження Пітта – мавпа. А мавпа – це символ театру, лицедійства, перевтілення, ігри. Так що момент народження Бреда Пітта визначив те, чим він буде займатися в житті. Тому акторство – це точно його стезя. Є й інший символ моменту його народження – багатий хлопчик на яскраво прикрашеному коні. Цей символ визначив в його житті богемний спосіб життя, оплески, любов публіки і успіх. Пітт – з тих, хто завжди в житті на коні", – зазначив астролог.

За словами Росса, три "кити" будь-якого гороскопу – це асцендент, Сонце і Місяць, і вони знаходяться в гороскопі Бреда Пітта в знаку Стрільця.

"Бред Пітт – це стовідсотковий Стрілець. Він женеться за тим, щоб кожна його робота, кожна його картина, кожна його поява в світлі звертало на себе увагу, зустрічалося ахами і охами, і всі від нього в захваті", – пояснив Влад Росс.

Також, за прогнозом Росса, в найближчий рік актора чекає вкрай сприятливий період у плані грошових справ.

Читайте такожГороскоп на 18 грудня: що чекає сьогодні на кожен знак Зодіаку

"Юпітер, планета великого щастя входить в дім фінансів і грошей в гороскопі Пітта. Це обіцяє йому отримання великого прибутку в 2020 році, великі фінансові можливості. У тому числі він може блискуче досягти успіху в якійсь організаційної діяльності. Зокрема, він може відкрити власну кінокомпанію, яка буде успішна. У будь-якому випадку, 2020 рік буде для нього дуже сприятливим", – упевнений астролог.

Що стосується особистого життя улюбленця жінок, то Влад Росс прогнозує повернення старої любові Бреда Пітта.

"Положення Сатурна в гороскопі актора в з'єднанні з Венерою говорить про те, що в 2020 році він може повернутися до своєї старої любові і навіть повторно вступити в шлюб з цією жінкою. За моїми оцінками, з більшою ймовірністю обраницею Бреда Пітта може виявитися актриса Дженніфер Еністон. З'єднання Сатурна і Венери говорить про це: Сатурн вказує на минулі зв'язку, повернення людини з минулого, а Венера вказує на любов, шлюб, стосунки. Це подія, природно, буде широко розрекламована, і акторська пара Пітт-Еністон стане першою в Голлівуді", – вважає Влад Росс.

Також, за прогнозом астролога, в 2020-му закінчаться всі судові тяжби Пітта і Джолі.

"У наступному році повинні закінчитися всі фінансові суперечки і судові розгляди Пітта з його екс-дружиною Анджеліною Джолі. Коли всі ці справи завершаться, Пітт зможе оголосити про свою старої-нової любові", – додав Росс.