Які знаки чекає багатство в цьому році / slovofraza.com

Гороскоп 2019 обіцяє деяким знакам Зодіаку грандіозний успіх в кінці грудня. Представникам трьох зодіакальних сузір'їв випаде унікальний шанс розбагатіти і досягти успіху напередодні 2020 року, упевнений астролог Павло Глоба.

Експерт назвав найбільш вдалі дні, коли положення планет буде сприяти успіху цих знаків, передає "РБК Україна".

Овни

Читайте також"Успіх і багатство прийдуть легко": астролог склала прогноз на 2020 рік

Відео дня

Для Овнів остання декада грудня стане справжніми американськими гірками. Хоча астролог радить їм не ризикувати в грошових питаннях, за підтримки близьких людей, вдасться добитися значних успіхів.

При бажанні Овен здатний підкорити своєю чарівністю всіх, а заодно і заручитися на майбутнє підтримкою людей, від яких залежить його кар'єра і зарплата. Представники знаку будуть дуже затребувані в кінці року, але великий ризик, що через ентузіазм Овни будуть завантажені роботою.

Найкращі дні для Овнів: 24 і 25 грудня.

Близнюки

Для Близнюків настане час сміливих, рішучих і активних дій. Їх пробивні здібності можуть дивувати оточуючих і поповнювати кишеню представників знаку. На шляху до цілі для них в четвер практично не існує перешкод.

Близнюки в цей період зуміють дати відсіч кому завгодно. Конкурентам і заздрісникам слід триматися від них подалі - до своїх ворогів Близнюки будуть нещадні.

Найкращі дні для Близнюків: 26 і 27 грудня.

Скорпіони

У Скорпіона в кінці 2019 року можуть відбутися події, здатні змінити його фінансове становище в ту чи іншу сторону. Щоб зміни виявилися зі знаком "плюс", йому варто бути вкрай консервативним у прийнятті важливих рішень.

Будь-які ділові починання Скорпіона обіцяють виявитися успішними і здатні принести хороший дохід. Тому якщо у нього є план - це гарний час, щоб нарешті почати діяти.