Ілюстрація REUTERS

У кінці грудня 2019 року відбудеться молодик. За словами астрологів, для багатьох людей він стане доленосним.

Молодик у грудні: коли, дата

Молодик пройде в сузір'ї Козерога 26 грудня о 07:16. Супроводжувати народження нового Місяця буде сонячне затемнення, що робить його особливо небезпечним.

Читайте такожАстролог назвав знаки Зодіаку, які зустрінуть кохання напередодні Нового року

Відео дня

Особливість грудневого молодика

За словами астрологів, в цей молодик варто розпрощатися з минулим, позбутися негативу. Молодик посприяє цьому, особливо в тому, що стосується стосунків, які вичерпали себе.

26 грудня - ідеальна дата для підбиття підсумків 2019 року. Важливо проаналізувати свої досягнення й провали, скласти на майбутнє карту бажань.

Ще день нового місяця, як зазначають астрологи, підходить для позбавлення від шкідливих звичок.

26 грудня, за словами астрологів, ми будемо відчувати сильний психологічний тиск, адже нас будуть підстерігати небезпеки кільцевого затемнення.

Молодик у грудні: що потрібно зробити

- уникати сварок і конфліктів;

- складати плани на майбутнє;

- побороти свої страхи і комплекси;

- позбутися старих непотрібних речей;

- попрощатися з непотрібними людьми;

- стати впевненішими у собі, проаналізувавши свої досягнення;

- не приймати важливих рішень;

- не підписувати важливих документів.

Молодик у грудні: що чекає на знаки Зодіаку 26 грудня

Овен: гороскоп на 26 грудня 2019

Овни можуть досить розслаблено провести цей день. Швидше за все, ні на роботі, ні вдома не виникне авральних проблем. При цьому може виникнути незадоволеність своїм зовнішнім виглядом, професійними досягненнями, підсумками року, що минає.

Тілець: гороскоп на 26 грудня 2019

Тільці протягом цього дня зможуть досягти кожну з поставлених цілей. Головне не вхопити зірку від нових перемог й не перетворитися на особу, яка вважає себе на голову вищою за всіх інших.

Близнюки: гороскоп 26 грудня 2019

Близнюкам у цей день рекомендується розпочати всебічну підготовку до майбутнього святкування. Представницям прекрасної статі саме час визначитися з новорічним вбранням. Також не слід забувати про якісне виконання повсякденних обов'язків.

Рак: гороскоп на 26 грудня 2019

Раки 26 грудня можуть дозволити собі трохи лінуватися. Ймовірно, частина з того, що ще вчора викликало хвилювання й незручності, усунеться завдяки підтримці щасливого випадку. День підходить для турботи про своє самопочуття.

Читайте такожДвом знакам Зодіаку казково пощастить цього тижня - астролог

Лев: гороскоп 26 грудня 2019

Левам 26 грудня 2019 небажано даремно витрачати словниковий запас. Навряд чи вдасться досягти успіху у ході переговорів з людьми, які чують тільки себе. Краще зосередитися на підбиванні підсумків у тих справах, якими займалися протягом року, що минає.

Діва: гороскоп на 26 грудня 2019

Деякі Діви протягом цього дня зможуть вигідно вирішити якесь питання (можливо, пов'язане з переїздом, розділом майна або з купівлею-продажем нерухомості). Поважайте думку близьких людей, не матюкайтеся у присутності молодшого родича, утримайтеся від заздрості. Дівам, пов'язаних з творчістю, можна розраховувати на натхнення.

Терези: гороскоп 26 грудня 2019

Терези в цей день навряд чи зможуть насолодитися психоемоційної гармонією. Ймовірно, її порушить ранковий інцидент. Переналаштуватися на позитив допоможе чийсь вишуканий комплімент або подарунок.

Скорпіон: гороскоп на 26 грудня 2019

Скорпіонам у цей день не рекомендується витрачати сили на усунення чиїхось проблем, на довгі з'ясування стосунків і на переживання про те, що ще під величезним питанням. День може принести позитивні результати і в особистих, і в службових справах, якщо не втрачати впевненості у власних силах і проявити дипломатію в спілкуванні з близькими.

Стрілець: гороскоп 26 грудня 2019

Для Стрільців 26 грудня підвищується ймовірність несподіваних пригод. Не можна виключати, що з'явиться чоловік, з яким пов'язує суперечливе минуле. День погано підходить для прийняття важливих рішень, для великих життєвих змін, а також для початку романтичного зв'язку.

Козеріг: гороскоп на 26 грудня 2019

Деякі Козероги в цей день зосередяться на службових справах. Тим, хто перебуває у відпустці або на пенсії, доведеться усувати домашній аврал або вирішувати проблеми близької людини. Так чи інакше, до вечора, швидше за все, з'явиться велика втома.

Водолій: гороскоп 26 грудня 2019

Водоліїв 26 грудня може потривожити чийсь дзвінок або особистий візит. Є ризик, що на порозі з'явиться настирлива людина, від якої ніяк не можете позбутися. В іншому цей четвер має всі шанси пройти досить рівно.

Риби: гороскоп на 26 грудня

Рибам у день новомісяччя не можна панікувати, зіткнувшись з невеликою затримкою в справах. Проявіть наполегливість і терпіння, і тоді неприємності закінчаться. Також буде не зайвим частіше звертатися по поради до друзів, наділених великим життєвим досвідом або корисними зв'язками. День не підходить для початку і завершення любовних стосунків.

Гороскоп підготовлено за матеріалами Astroscope.ru

Місячний календар на грудень 2019

false