У 2020 році життєва енергія Овнів буде цілий рік бити через край / sakha.ru

Гороскоп 2020 підкаже, для кого із знаків Зодіаку настане період абсолютної везіння та удачі.

Відомий астролог Павло Глоба назвав чотирьох щасливчиків, для яких новий рік подарує масу нових можливостей, відкриттів і унікальних шансів, передає "РБК Україна".

Овни

У 2020 році життєва енергія Овнів буде цілий рік бити через край. Зірки обіцяють людям, народженим під цим знаком, підвищену енергійність і надмірну впевненість у собі. Такий енергетичний коктейль допоможе Овнам згорнути гори і добитися великих успіхів в новому році, впевнений Павло Глоба.

Відео дня

Читайте такожАстролог назвавши 4 знаки Зодіаку, які розбагатіють в 2020 році

Тим не менш, астролог радить Овнам стежити, щоб ця впевненість не переросла в самовпевненість. Глоба радить представникам знака хоч іноді прислухатися не тільки до свого, але й до чужої думки. Це не тільки не зашкодить Овнам, але і принесе їм користь, обмеживши кількість помилок.

Тельці

Тільцям в 2020 році астролог радить зайнятися питанням грошей. Це та життєва сфера, яка буде даватися представникам цього знаку на подив легко. Для того, щоб фінансові потічки перетворилися для Тельців в бурхливі потоки, їм, безсумнівно, доведеться докласти чимало зусиль. Але результат може перевершити всі очікування.

Розум Тельця буде працювати чітко і швидко, допомагаючи йому легко орієнтуватися у швидкоплинному світі і знаходити особливо вигідні проекти там, де інші пройдуть повз. З боку може навіть здатися, що в 2020-му році у Тельця загострилося якесь незбагненне чуття на гроші. Але це не так, замість чуття Тельцем буде керувати логіка і розрахунок.

Скорпіони

Скорпіонам в новому році можна буде позаздрити. Він поміняє свій вибуховий характер на великодушність і поблажливість. Таке пом'якшення темпераменту і відмова від категоричності допоможе представникам цього знаку Зодіаку досягти чималих успіхів у 2020 році. Павло Глоба вважає, що він набагато рідше буде пускати в хід своє гостре жало, воліючи прощати і шукати компромісу, а не мстити.

Втім, це зовсім не означає, що з Скорпіона можна буде мотузки вити. Навпаки, горе тому, хто спокуситься цієї його підвищеною м'якістю. Тому що якщо прощений ворог не зрозуміє благородного пориву Скорпіона і дозволить собі знову перейти межі дозволеного, то нехай потім не скаржиться, що його не попередили.