З'явився любовний гороскоп на 2020 рік / slovofraza.com

2020 рік обіцяє чимало позитивних змін в особистому житті кожного зі знаків Зодіаку, стверджує відомий астролог Хаял Алкеперов. Насамперед, пов'язано це буде з внутрішніми змінами, до яких підштовхнуть нас зірки вже з перших місяців року.

Головними подарунками нового року стануть прийняття себе з усіма плюсами і мінусами, вміння чути свій внутрішній голос, і душевна гармонія. Головне – скористатися цими дарами на благо, пише "СТБ".

Овни

Читайте такожАстролог назвавши три знаки Зодіаку - головних везунчика 2020 року

Відео дня

2020 рік обіцяє самотнім Овнам початок міцних відносин. Сімейні ж представники сузір'я зуміють відшліфувати шорсткості у спілкуванні з партнером. Залагодивши давні сварки та конфлікти. Але при цьому зірки радять частіше виступати ініціатором душевних розмов і бути поблажливішими до помилок і промахів коханої людини.

Тельці

На початку року Тельці ризикують повторити вже колись зроблену помилку у відносинах зі своєю половинкою. Це може стати вагомим приводом для серйозної сварки. А тому намагайтеся враховувати минулий досвід. Середина року обіцяє сімейним Тельцям гармонію – у вас є всі шанси прийти до спільного знаменника з партнером в спірних моментах. Для одиноких ж сердець сприятливим періодом стане кінець весни – початок літа – є ймовірність доленосного знайомства.

Близнюки

З настанням Нового року багато Близнюки будуть одночасно прагнути до якихось змін в особистому житті, і боятися втратити відчуття стабільності. Рада зірок – прислухатися до свого серця. Так як страх втратити зону комфорту може віддаляти вас від щастя в особистому житті. Для сімейних ж знаків кардинальні зміни підготувала друга половина року – не виключено, що ви з партнером прийдете до якихось важливих рішень, які змінять ваше життя.

Раки

На початку року зірки раджу Ракам поменше розповідати про своє особисте життя з людьми, у яких ви не впевнені на всі сто. Є велика ймовірність стати об'єктом неприємних пліток. Кінець літа початок осені обіцяє самотнім Ракам романтичні знайомства. Але намагайтеся бути обережніше і не квапте події, щоб не відлякати потенційного претендента на ваше серце.

Леви

У 2020 році у Львів може з'явитися абсолютно нове бачення подій, що відбуваються. Вже з грудня зірки підштовхнуть представників знаку розібратися в собі і змінити життєві орієнтири. Завдяки чому на перший план, замість кар'єри, вийде особисте життя. Не дивно, що такий підхід позитивно позначиться на сфері особистих відносин. У самотніх Львів будуть всі шанси зустріти свою любов, сімейні знаки зможуть насолодитися гармонією в спілкуванні зі своєю половинкою.

Діви

Початок 2020-го року обіцяє самотнім Дівам романтичні знайомства. А тому постарайтеся більше уваги приділяти собі – нова зачіска, хобі або похід в спа не тільки порадують вас, але і додадуть очам сяйва, перед яким не встоїть ніхто. Сімейним ж Дів чекають деякі труднощі у відносинах з близькими. Швидше за все, щоб уникнути сварок, вам доведеться взяти на себе більше сімейних обов'язків і частіше поступатися в суперечках.

Терези 

Особиста сфера в 2020 році порадує представників знаку позитивними змінами. Багато самотні серця в цьому році зможуть знайти свою долю і зважитися на серйозні зміни. Сімейним ж зірки обіцяють Терезам позитивні емоції та яскраві враження. Не виключено, що партнер порадує вас подорожжю вашої мрії.

Скорпіони

У наступаючому році сфера особистих відносин зажадає від сімейних Скорпіонів постійної роботи над собою. Щоб уникнути гучних сварок і конфліктів з коханою людиною, представникам знака варто грамотно розподіляти свій час, і більше уваги приділяти побутових питань. Одиноким ж Скорпіонам варто бути обережніше з новими знайомствами на початку року – є ризик розчарувань.

Стрільці

2020 рік стане вельми перспективним в плані особистих відносин. Багато самотні представники знаку зможуть не тільки знайти свою долю, але і прийдуть до серйозних спільним рішенням, ніби весілля. Сімейні ж представники знаку всерйоз задумаються про народження дитини. І варто відзначити, що діти, народжені в цьому році, безсумнівно порадують батьків своєю цілеспрямованістю, спритністю і веселим характером.

Козероги

Сфера особистих відносин порадує сімейних Козерогів стабільністю. Швидше за все серйозних сварок або емоційних «гойдалок» не передбачається. Але не варто переживати про те, що вас може здолати нудьга. Властива вам жага авантюр допоможе внести яскраві фарби в розмірений сімейний побут. Самотнім Козерогам наступаючий рік обіцяє початок нових відносин, яке, швидше за все, припаде на перші літні місяці.

Водолії

Сімейні Водолії на початку року можуть зіткнутися з невеликими труднощами у сфері особистих відносин. Близькі люди, то і справа, можуть сприймати вашу конструктивну критику в багнети, і гостро реагувати на зауваження. А тому постарайтеся запастися терпінням і витримкою. І по можливості, намагайтеся зайвий раз не вступати в конфронтацію. Самотніх представників перша половина року, швидше за все, не порадує кардинальними змінами. Зате буде достатньо часу, щоб розібратися в собі.

Риби

У 2020-му році любовна сфера зажадає від Риб вміння знаходити компроміс. Щоб уникнути заворушень у сімейному водоймі, намагайтеся частіше поступатися в суперечках своїй половинці і не сприймайте близько до серця колючі зауваження. Ваша витримка і дипломатичність – запорука успіху у відносинах. Для самотніх сердець перспективним буде період кінець зими – початок весни. Зірки підготували вам романтичне знайомство.