Три знаки Зодіаку - головні везунчики 2020 року / 10deals.in

Незважаючи на те, що 2020 рік високосний, багатьом щаститиме у всіх сферах життєдіяльності.

Найбільше пощастить у новому році трьом знакам: Овнам, Водоліям і Рибам, пише SlovoFraza.

Читайте такожТри знаки Зодіаку незабаром несподівано розбагатіють - астролог

Відео дня

Овен: гороскоп на 2020 рік для Овна

Для Овна 2020 рік пройде досить позитивно. Всі поставлені цілі на рік обов'язково здійсняться. Ваш запал до роботи та у справах вражатиме не тільки оточуючих, але й вас самих. Такого від себе ви точно не очікуєте! Зірки підготували для вас також низку сюрпризів: від зміни посади до переїзду в іншу країну. Самотні пари в 2020 році нарешті знайдуть справжнє кохання. А ті, хто довго вагався, чи пов'язувати свою долю і надалі з вашою коханою половинкою – знайдуть всі відповіді на питання.

Водолій: гороскоп 2020 рік для Водолія

Для Водоліїв 2020 рік буде дуже успішним. Ви будете досягати успіху у всіх сферах життєдіяльності. Вам відкриються широкі перспективи кар'єрного зростання. Однак пам'ятайте, для того, щоб досягти успіху – вам не варто бути меркантильними і хитрувати, адже це негативно вплине на вашу особистість. Найбільшу прихильність до 2020 року отримають ті, хто буде чесним, активним і справедливим. Водолії в 2020 році будуть з легкістю заводити нові стосунки й так само з легкістю їх відпускати. Астрологи рекомендують робити вибір не головою, а серцем.

Риби: гороскоп на 2020 рік для Риб

Риби у 2020 році стануть менш емоційними і більш працьовитими. Це поліпшить вашу продуктивність: ви наберетеся сміливості просити допомоги в оточуючих і зможете легко завести розмову з керівниками. Якщо ви відчуваєте, що робите добре свою роботу, то не бійтеся попросити більшу зарплату. Наприкінці весни очікуйте велику покупку. Це може бути новий автомобіль, квартира або інвестиція у проект. Влітку Риби трохи розслабляться, втім вже восени у вас відкриється друге дихання для того, щоб з новими силами завершити всі плани та цілі, які ви поставили перед собою.