Гороскоп на 13 січня 2020 для всіх знаків Зодіаку / фото: in.pinterest.com

У понеділок, 13 січня, як ніколи потрібно бути обережнішими зі словами. На жаль, зірки гороскопу не будуть схиляти до стриманості, ну а про те, що таке ввічливість і дипломатичність оточуючі й зовсім можуть забути. У розмовах логіка завтра піде на другий план, а на перше місце вийдуть емоції. Якщо ви хочете переконати своїх опонентів, забудьте про цифри: яскраві образи і влучні метафори досягнуть мети набагато швидше.

І ще один момент: завтра непрощенна недбалість у зачісці та в одязі. Правильно обраний стиль цього дня – половина успіху, пише 1001goroskop.

Овен

Овен може бути захоплений нестримним виром різноманітних емоцій. Весь день він прагнутиме бути в гущі подій і при цьому не раз опиниться в центрі уваги. Все, що пов'язано з великими грошима або високим становищем у суспільстві, цього дня викликатиме особливо активний відгук у оточуючих. На цьому ґрунті Овну не так уже й важко буде знайти однодумців і зійтися з цікавими людьми.

Відео дня

Телець

Тельцю краще не давати волі своєму язику: є ймовірність наговорити близьким людям зайвого. Проста задушевна бесіда завтра може швидко і непомітно перейти в стадію розмови на підвищених тонах або навіть биття посуду. Щоб не доводити до цього, в спілкуванні з близькими уникайте слизьких тем і в жодному разі не переходьте на особистості!

Близнюки

Завтрашній день у Близнюків обіцяє пройти за нескінченними розмовами. Розмови ж ці здебільшого будуть на тему успіху і грошей, а також роздумів про те, чому Близнюкам цього так не вистачає. Не виключено, що в одній із таких задушевних бесід Близнюки і самі не помітять, як прикрасять свої достоїнства настільки, що надовго здобудуть славу фантазера.

Читайте такожАстролог назвав знаки Зодіаку, яким невдовзі казково пощастить з грошима

Рак

Ось день, коли добробут Рака може добряче змінитися, - і не обов'язково в кращий бік! Завтра йому як ніколи потрібно бути обережним у будь-яких питаннях, пов'язаних з грошима. Не завадить Раку також бути уважнішим і в стосунках з коханою людиною. Навіть невелике непорозуміння може викликати цілу бурю, заспокоїти яку буде вкрай складно.

Лев

Завтра плани Льва можуть неабияк грішити мегаломанією або, в крайньому разі, гігантизмом. Якщо Лев не хоче опинитися біля розбитого корита, йому варто бути завтра скромнішим і узгоджувати свої амбіції з можливостями. Не слід забувати, що Наполеонівські плани – це, звісно, добре, але не всі Наполеони добре завершили свою кар'єру.

Діва

Завтра обставини раз по раз будуть перевертати плани Діви, змушуючи її плисти проти течії. Сама ж Діва в ці моменти може відчувати дивну пасивність і небажання сперечатися з обставинами. На жаль, піддавшись таким настроям, Діва ризикує набити чимало гуль. Так що, хочеш не хочеш, а плисти проти течії все одно доведеться!

Терези

Завтра день у Терезів повністю буде залежати від того, з якої ноги вони встануть. Встануть з потрібної – день складеться чудово і пройде не просто добре, а дивовижно. Ну а встануть не з тієї ноги – весь день усе валитиметься з рук. Так що, прокинувшись вранці, придивіться, і якщо запідозрили, що встали не з тієї ноги, лягайте знову. Раптом удруге пощастить більше?

Скорпіон

Скорпіону потрібна вся його витримка! На жаль, завтра навіть невеликий спалах гніву може перерости в справжній ураган. Тож, Скорпіону краще уникати будь-яких сильних емоцій. А якщо він усе ж відчує, що ось-ось готовий вибухнути, треба спробувати умовити свій організм відкласти цей вибух хоча б до післязавтра. Післязавтра буде легше.

Читайте такожНа три знаки Зодіаку чекає приголомшливий успіх у 2020 році - гороскоп

Стрілець

Голова Стрільця буде буквально переповнена різного роду планами і проектами! І це чудово, тому що саме цього дня доля дає Стрільцеві максимальні шанси на реалізацію цих планів. Постарайтеся тільки не розмінювати великі можливості цього дня на зовсім вже дріб'язкові справи. Завтра не слід уникати великих і гучних компаній. Навпаки, успіх чекає вас саме там.

Козеріг

Завтра Козерогу не варто розпалювати свої пристрасті, оскільки це за нього будуть робити інші. Весь день Козерогу буде здаватися, що оточуючі тільки й зайняті тим, щоб грати на його нервах. Це не так! Насправді у оточуючих повнісінько своїх власних справ. Ну а на нервах Козерога вони гратимуть тільки час від часу.

Водолій

Упродовж дня Водолій не раз може відчути справжнє сум'яття почуттів. Деякі події або несподівана зустріч може викликати у нього справжню бурю емоцій! Можливо, цього дня в його душі спалахне всепоглинаюча пристрасть. Однак завтра Водолію краще не робити поспішних висновків: буквально через день-два обставини, можливо, зміняться. А можливо і ні.

Риби

Весь день Риби можуть бути схильні до такої недуги, як нестриманість у дрібницях. До того ж їхня реакція на дрібниці буде виглядати зовсім уже гіпертрофовано, а іноді і комічно. Найдоречніше завтра для Риб було б спробувати обертати численні непорозуміння і недоладності на жарт. Реагувати на них спокійно й адекватно у них все одно не вийде.