Характеристика знака Зодіаку Близнюки / фото nashemisto.dp.ua

Близнюки – третій знак зодіакального кола. Період цього знака Зодіаку триває з 21 травня до 21 червня.

Його стихія – повітря, символ – дві вертикальні колони, що позначають ворота пізнання, які ведуть до покоїв мудрості. Покровителькою цього знака Зодіаку є планета Меркурій. Камені-талісмани: малахіт, гірський кришталь, обсидіан, агат, місячний камінь, нефрит та амазоніт.

Один з найбільш непередбачуваних знаків. Основні характерні риси Близнюків: енергійність, незалежність, товариськість, комунікабельність, почуття гумору і допитливість.

Відео дня

Характеристика Близнюків

Читайте такожЗнак Зодіаку Риби: характеристика чоловіків і жінок, сумісність з іншими знакамиПредставники цього знака Зодіаку допитливі, ерудовані співрозмовники, темпераментні та невтомні. Вони легко встановлюють зв'язки з абсолютно різними людьми. Життя Близнюків активне й насичене, вони легко пристосовуються до будь-яких обставин.

Це інтелектуально обдарований знак. Часто серед них зустрічаються талановиті письменники та актори. Це мінливі люди, які можуть змінювати своє ставлення кілька разів на день. Товариські та безцеремонні вигадники. З ними ніколи не буває нудно.

Близнюки легко можуть викрутитися з будь-якої ситуації з мінімальними втратами завдяки своїй спритності. Зазвичай вони балакучі та товариські, їм рідко вдається втримати язик за зубами.

Чоловік Близнюки

У чоловіків Близнюків у крові допитливість, артистичність, дотепність, різноманітність інтересів.

Риси характеру Близнюків / фото kartinki24.ru

Це досить складний знак через подвійність його натури. У житті чоловікам Близнюкам притаманні вірність і мінливість, міцна прив'язаність та схильність до флірту. Бути успішними їм допомагає винахідливість, спритність, начитаність, ерудиція, красномовство, дипломатичність, ввічливість і тактовність.

Основними недоліками чоловіків Близнюків є непостійність, нерішучість, безтурботність, брак стриманості та витримки, мінливість життєвих орієнтирів і непунктуальність.

У коханні представники цього знаку не піддаються емоціям та почуттям, віддають перевагу легким стосункам без зобов'язань. Хоча в цьому йому немає рівних – він чудово володіє майстерністю зваблювання, вміє робити компліменти й дивувати своїх обраниць.

Жінка Близнюки

Читайте такожЗнак Зодіаку Терези: повна характеристика та сумісність з іншими знакамиДівчата, народжені під цим знаком, неординарні та непередбачувані, вони багатогранні й поєднують у собі суперечливі якості.

При цьому дівчата Близнюки ніколи не сумують і досягають великих успіхів своєю працею.

Від роботи жінки Близнюки отримують задоволення, оскільки обирають комфортну для себе сферу діяльності.

В коханні не терплять одноманітності та посередності. Щоб завоювати серце цієї непередбачуваної красуні, чоловікові доведеться проявити максимум винахідливості та фантазії.

Дитина Близнюки

Поведінка цієї дитини залежить від того, який із «близнюків» домінує у конкретний відрізок часу – похмурий або веселий. Настрій цих малюків змінюється сто разів на день.

Загалом же це життєрадісні діти. Дуже товариські та відкриті. Такі діти рано починають ходити та розмовляти. Їхня допитливість не має меж.

Сумісність Близнюків з іншими знаками / фото zastavki.com

Вони розумні, талановиті й красномовні, але при цьому абсолютно непередбачувані, тому потрібно бути готовими до постійних змін смаків і поглядів маленьких Близнюків.

Сумісність з іншими знаками

Найбільш сумісні Близнюки у коханні зі знаками стихії повітря – Терезами та Водолієм. Також вони добре сумісні з Овном і Левом.

Несумісними знаками для Близнюків є Діва, Риби, хоча союз із Рибами може бути корисний для кар'єри, а з Дівою – для емоційної підтримки.

Стосунки з Раком можуть дати їм вигоду у фінансовому плані. Що стосується сумісності у шлюбі, одним із найкращих виборів є Стрілець. А для духовного розвитку буде плідним партнерство з Тельцем.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: