У Овна в руках все буде кипіти на початку лютого / giacintprint.com

Гороскоп на 2020 рік обіцяє деяким знакам Зодіаку фінансову удачу вже в перших числах лютого. Відомий астролог Павло Глоба назвав чотири знаки Зодіаку, яким на початку останнього місяця зими пощастить з грошима.

Про це пише "РБК Україна".

Овен

Читайте такожГороскоп на 28 січня: що чекає сьогодні на кожен знак Зодіаку

Відео дня

У Овна в руках все буде кипіти на початку лютого - для нього немає нічого неможливого. Його енергія, цілеспрямованість і лідерські задатки дозволять з легкістю здійснити те, за що в інший час він не став би навіть братися. Така ініціативність обов'язково принесе плоди у вигляді шарудять купюри.

Рак

Для Раку настане час по-справжньому грандіозних звершень. У нього буде достатньо рішучості, сміливості, професіоналізму і разом з тим необхідної обережності, щоб обігнати конкурентів і стрімко вийти на новий рівень, як в посаді, так і зарплати, премії та інші заохочення.

Лев

Лев стане центром тяжіння для оточуючих. При бажанні він здатний підкорити своєю чарівністю всіх, а заодно і заручитися на майбутнє підтримкою людей, від яких залежить його кар'єра і зарплата. Початок лютого - відмінний час для налагодження корисних знайомств.

Стрілець

Стрілець на початку лютого 2020 буде демонструвати колегам і начальству свої кращі сторони і професійні таланти Це відмінний період для того, щоб робити кар'єру, заводити корисні знайомства і заручитися підтримкою вищих.