Фінансовий гороскоп на 3-9 лютого 2020 від Глоби / slovofraza.com

З 3 по 9 лютого багато знаків Зодіаку зрозуміють, що активність і позитивний настрій можуть стати не тільки двигунами прогресу, але й запорукою успішного майбутнього.

Астролог Павло Глоба склав фінансовий гороскоп на тиждень і назвав щасливчиків лютого, пише slovofraza.

Овен

Овнам перший тиждень лютого може принести не тільки позитивні емоції, але і розчарування. Не виключені сутички з начальством і колегами, які можуть стати причиною серйозних конфліктів. У зв'язку з цим Овнам важливо стримуватися і не проявляти непотрібну агресію. Вміння знаходити компромісні рішення врятує ситуацію, а увага та відповідальність допоможуть впоратися з новими труднощами. Уникнути фінансових проблем на цьому тижні вийде, якщо не витрачати зайвого і не ходити в магазин без списку покупок.

Відео дня

Телець

Тельцям на цьому тижні зірки та планети обіцяють процвітання, а отже, зволікати не можна. У діловому середовищі вийде завоювати авторитет, а також почати рух по кар'єрних сходах, але для цього Тельці не повинні відкладати розв'язання важливих питань. З понеділка варто подбати про те, щоб розподілити накопичення, а також нікому не розповідати про свої плани, щоб виключити вплив заздрісників.

Читайте такожАстролог розповіла, що дарувати дівчатам на День всіх закоханих за знаками Зодіаку

Близнюки

Близнюкам на цьому тижні астрологи рекомендують розподіляти навантаження і не намагатися зробити безліч справ одночасно: такий підхід швидко позбавить сил і бажання працювати. Впоратися з обов'язками вийде, якщо чергувати роботу з відпочинком, а вечорами відновлювати запас сил. На цьому тижні вплив зірок і планет буде позитивним, однак забувати про оточення не варто. Планети подарують шанс знайти матеріальний добробут, і Близнюки зможуть ним скористатися, якщо будуть пильні та обережні.

Рак

Ракам з 3 по 9 лютого перешкодити може тільки особистий настрій. Фінансовий добробут і прогрес в діловому середовищі неможливі без позитивного настрою й активності, а значить, варто попрацювати над собою. Фізичні навантаження, навіть легкі, позбавлять від стресу і піднімуть настрій, а також допоможуть впоратися з негативними емоціями. Крім того, залучити в життя фінансові гаразди не вийде, якщо не вірити в успіх і займатися самокопанням замість роботи.

Лев

Тиждень для Левів буде вдалим, і вже з 4 лютого вони зможуть досягти нових успіхів у діловому середовищі. Виключити неприємності допоможе відповідальність і увагу до деталей, а також довіра до передчуттів. Вплив планет дозволить швидко знаходити вихід зі скрутного становища, тому так важливо звертати увагу на кожну дрібницю. Саме з них будуть будуватися особисті сходи, що вестимуть до щасливого і безбідного життя. Астрологи рекомендують Левам працювати в самоті, щоб ніхто не міг збити зі шляху або зашкодити планам через заздрість.

Діва

Таланти Дів не повинні пропадати даремно, і перший тиждень лютого буде вдалим для демонстрації своїх здібностей в діловому середовищі. Впевненість і відповідальність дозволять не тільки зарекомендувати себе, але і досягти прекрасних результатів. Фінансовий добробут не змусить себе чекати, якщо не боятися і йти до мети.

Ваги

Терезам, щоб не залишитися не при справах, доведеться поборотися за своє щастя. На цьому тижні розмірене протягом часу буде оманливим, і з цією ілюзією важливо боротися. В іншому випадку є ризик не встигнути зробити заплановані справи в строк і позбутися довгоочікуваної премії. Удача буде на боці Терезів, а отже, тимчасові труднощі не принесуть великих клопотів.

Скорпіон

Скорпіонам на цьому тижні планети подарують можливість завершити необхідні справи та провести роботу над помилками, щоб виключити неприємності в справах надалі. Тиждень пройде спокійно і без казусів, якщо не займатися прокрастинацією і не потурати ліні. Активна робота дозволить не лише вчасно завершити розпочате, але і звільнити час для нових ідей, втілити в життя найсміливіші мрії та залучити в життя фінанси.

Читайте такожПовний Місяць: особливості повні, вплив на людей та поради астрологів (відео)

Стрілець

Стрільцям на цьому тижні досягти хороших результатів допоможуть відповідальність і винахідливість. Багатьом варто згадати про довгоочікувану покупку. Думка про те, що кожен крок наближає до придбання бажаного товару, допоможе зосередитися на справах і не упустити можливості знайти додаткове джерело заробітку.

Козеріг

Тиждень для Козерогів буде успішним в тому випадку, якщо вони перестануть лінуватися й упускати з уваги очевидні підказки. Знаки долі підкажуть правильний напрямок, і що варто зробити для того, щоб не упустити вигідних пропозицій. Фінансовий добробут буде залежати від активності в діловому середовищі, тому з 3 по 9 число варто повністю зануритися в роботу.

Водолій

Винахідливим Водоліям не складе труднощів досягти успіху в справах, особливо якщо прислухатися до себе і зрозуміти, який саме напрямок буде приносити не тільки дохід, але і задовольняти амбіції. Виключити варто спілкування з людьми, які абсолютно не викликають довіри, навіть якщо їхні пропозиції привабливі. Так вдасться уникнути відтоку фінансів і не потрапити в пастки, розставлені шахраями.

Риби

Рибам цього тижня варто розраховувати тільки на себе. Вплив зірок і планет буде нейтральним, тому ніщо не перешкодить Рибам активно працювати та примножувати фінанси. А проте розголошувати плани не варто, щоб удача не відвернулася й ідеї не перехопили заздрісники. В колективі астрологи рекомендують дотримуватися нейтралітету, щоб виключити сутички та суперечки по дрібницях.