Ілюстрація REUTERS

Вже сьогодні, 23 лютого, настане молодик. Місяць опиниться в Знаку Риби під впливом Нептуна, що принесе глибоку вразливість, духовну мудрість, інертність і занурення в почуття. УНІАН розповість, що ще очікувати від нового місяця.

Молодик у лютому: коли, дата

Молодик у лютому відбудеться в неділю, 23 числа в 17:34 за київським часом. Це 30 місячний день у місячному календарі.

Особливість лютневого молодика

Читайте такожМісячний календар на березень 2020: названі сприятливі і несприятливі дні

Відео дня

У цей день місяць опиниться в Знаку Риб, що знизить здатність до розумової концентрації, а уява буде прагнути захопити нашу свідомість у світ ілюзій, тому будь-які вимагають конкретики справи насилу знаходять своє втілення в реальності.

Краще витратити цей час на активний відпочинок, захоплюючу подорож або присвятити себе мистецтву.

В такий день може потягнути на містику і заборонені задоволення. Тому в кінці лютого краще триматися подалі від сумнівних занять.

Водночас астрологи вважають, що хоч молодий місяць і буде непростим, це зовсім не означає, що в ньому не можна знайти позитивних сторін. Зазвичай Молодик сприяє новим починанням, але для Знака Риби, в якому Місяць проведе 30 місячні добу, більше підходить вичікування, розміреність, усамітнення, підтримки існуючого порядку і прагнення до пошуку нового шляху.

Молодик у грудні: що чекає знаки Зодіаку 23 лютого

Овен: гороскоп на 23 лютого 2020 року

Для Овнів цей день виявиться несприятливим. Вам доведеться відстоювати свої переконання, свободу і принципи. Життєвий потенціал почне знижуватися. Крім того, слід бути готовим до неприємних сюрпризів в особистому житті.

Читайте такожАстрологи розповіли, яким знакам Зодіаку посміхнеться удача в першій половині 2020 року

Тілець: гороскоп на 23 лютого 2020 року

Тельцю, нарешті, посміхнеться удача в особистому житті! Це день відмінно підійде для спілкування з протилежною статтю. Ймовірність гармонійних відносин дуже велика. Можливі зустрічі з давніми шанувальниками. Якщо у вас тривалий час був відсутній контакт з ними, то зараз саме час налагодити зв'язки.

Близнюки: гороскоп на 23 лютого 2020 року

День у цілому сприятливий. Черговий цикл вашої життєвої активності буде знаменуватися посиленням інтуїції, особистого шарму, аури. Близнюки творчих професій зможуть ефективно проявити свої таланти та здійснити максимум задуманого. Товариськість і увагу до співрозмовника дозволять їм багато неупереджено оцінити і обдумати.

Рак: гороскоп на 23 лютого 2020 року

Читайте такожАстрологи назвали три знака Зодіаку, у яких незабаром почнуться серйозні зміни в житті

Раки 23 лютого стануть справжніми пестунами долі! Вас чекає успіх на роботі і ви зміцните свій авторитет. Можливо, вам навіть запропонують нову посаду. Погоджуйтеся не роздумуючи, оскільки незабаром з'являться значні зміни у вашому житті.

Лев: гороскоп на 23 лютого 2020 року

Львів очікує напружена ситуація у відносинах з людьми. Прагнення об'єднувати різних людей і точки зору під своїм прапором може призвести до розбіжностей в колективі або до негативних змін в особистому житті. Будьте спокійніше і терпиміше.

Діва: гороскоп на 23 лютого 2020 року

Для дів цей день також може мати негативний відтінок. Несподівані неприємності можуть значно ускладнити відносини з друзями. Зірки рекомендують в ці дні поводитися більш стримано, ніж зазвичай. Також не призначайте ніяких ділових зустрічей.

Ваги: гороскоп на 23 лютого 2020 року

Успіх можливий тільки у людей, які займаються бізнесом. Завдяки своїй працездатності вони зможуть здійснити максимум задуманого. Будь-яка ініціатива або активний рух в інших сферах діяльності принесе втома і незадоволеність. Вірогідні нервові зриви і головні болі.

Скорпіон: гороскоп на 23 лютого 2020 року

У цей день ви будете дуже пасивними. Втому й емоційне виснаження візьмуть верх. Постарайтеся розслабитися і влаштувати собі "розвантажувальний день" в ментальному плані. Емоції візьміть під контроль.

Стрілець: гороскоп на 23 лютого 2020 року

Читайте такожГороскоп на березень: на Овнів чекає успіх у кар'єр єрі, а на Терезів - в особистому житті

У Стрільців максимально посилиться інтуїція. Однак надлишок внутрішньої енергії може збити вас з обраного напрямку і не дозволить ефективно проявити свої таланти та здібності. Зірки рекомендують в ці дні поводитися більш стримано, ніж завжди.

Козеріг: гороскоп на 23 лютого 2020 року

День вкрай несприятливий. Несподівані неприємності можуть значно ускладнити відносини з друзями. Не переоцінюйте свої можливості - проявіть більше практичності і реалізму, інакше вам не уникнути поразки.

Водолій: гороскоп на 23 лютого 2020 року

День символізує включення космічної енергії любові, відпущення гріхів, покаяння. Важливе значення мають моральне очищення, духовність, інтуїція. Деяка метушня у другій половині дня зажадає від вас зібраності і стриманості. Необхідно переосмислити минуле.

Риби: гороскоп на 23 лютого 2020 року

День, сприятливий для комерційних поїздок, відряджень, укладення довгострокових фінансових договорів і прийняття свіжих рішень в тривалих справах. Велика ймовірність виграшу. Сьогодні можливий успіх в особистому житті.

Місячний календар на лютий 2020

vedmochka.net