Ранок понеділка почнеться насичено, а до обіду події стануть зовсім непередбачуваними / фото pixabay.com

У понеділок зростаючий Місяць переходить в сузір'я Близнюків. Це час зростання астральної енергії, але він також несе небезпеки.

Астрологи вважають, що знакам зодіаку доведеться боротися з оманою з боку оточуючих, а також з власними упередженнями. В силу зростаючих інтелектуальних здібностей боротьба може закінчитися вдало. Однак рішення дведеться приймати швидко, та ще й в умовах постійно мінливих обставин, пише НВ.

Ранок почнеться насичено, а до обіду події стануть і зовсім непередбачуваними. На роботі можливі зриви старих домовленостей і виникнення нових. Всім знакам зодіаку цей день принесе масу нового.

Відео дня

Гороскоп на сьогодні: Риби

Складний, що загрожує матеріальними втратами, період для Риб ще не закінчений. Необхідно всіма силами уникати необачних рішень. Для цього будьте пильні і уникайте брехливих обіцянок оточуючих. Не вірте в можливість швидкого збагачення без жодних зусиль і з мінімумом вкладень.

Читайте такожГороскоп на 2 березня: кому астрологи прогнозують сьогодні вдалий день, а кому – проблеми

Гороскоп сьогодні: Діва

Діви привертають увагу оточуючих своєю зовнішністю і стилем, проте цим же викликають заздрість. Сьогодні недоброзичливці можуть спробувати зіпсувати вам життя, однак ви легко уникнете неприємних наслідків. Головне, не втрачати самовладання і підходити до всього з оптимізмом.

Гороскоп на 2 березня: Близнюки

Одне з небагатьох слабких місць Близнюків - падкість на лестощі. Похвала для них немов бальзам на душу, а тому сьогодні вони можуть стати жертвою чиєїсь умілої маніпуляції. Щоб цього не сталося, просто будьте більш критичними і перевіряйте будь-яку інформацію, що надходить.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку сьогодні очікують сюрпризи.