Ілюстрація / REUTERS

2020 рік для всього світу почався не найкращим чином. Побоювання щодо поширення хвороби виявилися правильними. Астролог Павло Глоба розповів про те, чому з'явилася хвороба і коли закінчиться пандемія.

Про це пише slovofraza.

Причина епідемії коронавірусу - Чорна Місяць у Овні

Читайте такожАстрологи назвали головних щасливчиків квітня 2020

Відео дня

2020 рік буде досить непростим через те, що 27 січня Ліліт, іменована також Чорним Місяцем, увійшла в Знак Овна. Саме вона і провокує появу великих політичних проблем і заразних смертоносних хвороб на кшталт коронавірусу. Павло Глоба передбачив появу пандемії ще на початку року. Виявилося, хвороба дійсно прогресує. Астролог також зазначає, що саме при Чорному Місяці в Овні з'явилася чума в Європі, від якої в середині 14 століття померла величезна кількість людей. Само собою, зараз масштабність і смертоносність хвороби не така висока, але схожість ситуації в наявності.

Астролог також відзначив той факт, що особливо небезпечним поява такого вірусу є в рік Щура, адже саме щури зазвичай є носіями захворювань. Також не варто забувати про те, що на дворі 2020 високосний рік. У високосні роки проблеми глобального характеру також набувають особливо небезпечний статус.

Коли настане кінець пандемії коронавірусу

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 23-29 березня

Повертаючись назад у минуле, варто відзначити, що завершилася спалах епідемії чуми в 14 столітті не так вже й швидко. Хвороба вирувала цілих сім років. У 2020 році наша пандемія повинна піти на спад вже на початку літа, однак Чорна Місяць пробуде в Овні аж до 20 жовтня.

Це дає нам можливість припускати, що коронавірус не зійде нанівець до середини осені. Більш того, той факт, що зараз рік Щура і високосний рік, не дає ніяких гарантій того, що Ліліт при переході з Овна в Тельця вирішить всі наші проблеми, послабивши свою хватку.

Будь-які астрологічні припущення базуються на спостереженнях минулого досвіду, а також коригуються суб'єктивною думкою кожної людини окремо. З усім тим, Павло Глоба вважає, що потрібно сподіватися на краще і чинити по совісті і справедливості. Чорна Місяць може дуже негативно позначитися на вашій удачі і на ваше життя в цілому, викликати війни і глобальні лиха гірше бурхливого вірусу. Зважуйте свої рішення і несіть добро у світ, що оточує вас.

Читайте також: