Що чекає в березні всіх знаків Зодіаку / slovofraza.com

Ще трошки і закінчується березень, переводячи нас у другий весняний місяць. Поки час ще є, астрологи розповідають, що потрібно встигнути зробити знакам зодіаку до того, як він закінчиться.

Про це пише slovofraza.

Овен

Овнам потрібен повноцінний відпочинок. Використовуйте денні карантини (якщо вони є), щоб просто повалиться на диванчику, приготувати смачну вечерю, поговорити з коханою людиною, побути з дітьми і зайнятися хобі. Вам потрібно психологічно розвантажитися.

Відео дня

Телець

Читайте такожАстрологи назвали три знаки Зодіаку, на які звалиться несходіване багатство у квітні

Тельцю необхідно терміново привнести в життя новизну. Рутина просякає кожну клітинку вашого тіла. Ви погоджуєтесь на нові стосунки, шанси, нововведення, перспективні пропозиції та зустрічі.

Близнюки

Знаку зодіаку Близнюки слід довіряти серцю. Вам важко зробити вибір, тому що ви боретеся з душею. Наша потужна інтуїція завжди знає, в якому напрямку рухатися. Тепер прислухайтеся до внутрішнього голосу і поверніть контроль над своїм життям.

Рак

До кінця березня Раку потрібно навчитися бути егоїстом. Гороскоп каже, що вони вже засиділися в ролі жертв, постійно віддаючи всі сили, нерви і час оточуючим. Почніть піклуватися про себе і любити власну особистість.

Лев

Астрологічний прогноз свідчить, що Леву необов'язково наслідувати приклад Рака і також прищеплювати собі здоровий егоїзм. Зазвичай вони так і роблять, але в березні можуть заплутатися, піддавшись зовнішньому впливу.  

Діва

Діва дуже затиснута, скута і надмірно правильна. Близьким важко жити поряд з роботом, який, як здається, відчуває, що щось не так. Діві потрібно до кінця березня дозволити собі стати м'якшою, вразливішою і добрішою.

Терези

Читайте такожГороскоп на 25 березня: що чекає сьогодні на Близнюків, Дів, Риб та інші знаки Зодіаку

Для Терезів, настав час почати жити повноцінним життям, про яке вони завжди мріяли. Важливо, встигніть до кінця сказати "так" своїм бажанням і почати рухатися в тому напрямку, яки притягує, хоч і лякає.

Скорпіон

У квітні у Скорпіона є всі шанси стати багатим і успішним. Аби це збулося, зодіакальним представникам вже зараз слід довіритися мріям, прагненням і чіткому визначенню кар'єрних цілей.

Стрілець

А от Стрілець-рідкісний приклад того, що часом вимагається пригальмувати і сповільнитися. Вони довгий час несли службу на всіх вітрилах, через що були сильно пошкоджені. До кінця березня потрібно встигнути відпочити, скоротивши рівень активності.

Козеріг

Козеріг, життя проходить повз вас. Встигніть використовувати останній тиждень березня, щоб повеселитися, побачитися з близькими і набратися нових вражень.

Водолій

Водолій завжди потрібен у свіжих враження та емоції. Замовляйте їжу з нових ресторанів, читайте тих авторів, які уникали, а також листуйтеся або вирушайте на побачення з коханими людьми.

Риби

Знак зодіаку Риби надто міцно занурився в затишну оболонку. Сфера навколо вас така щільна, що новизна просто не може пробитися. До кінця березня потрібно вибратися із зони комфорту і впустити в будні стихійність, хвилювання і пригоди.