Коли закінчиться війна в Україні / УНІАН

Астролог Наталія Нестеренко склала прогноз для України на найближчий час і з'ясувала, як сонячне затемнення 16 травня може змінити хід війни в нашій країні.

За її словами, в травні можна буде спостерігати ще більшу агресію Росії. Але такий стан справ призведе країну-агресора тільки до розпаду і руйнування.

Також Нестеренко додала, що коридор затемнень буде непростим для України. При цьому наша країна зможе дати відсіч ворогові.

Відео дня

"Для України та світу, що протистоять цій мортидній енергії, місячне затемнення в Скорпіоні позначає черговий критичний період зіткнення з її проявами - в тому числі в руйнуваннях і, можливо, в трагедіях. Але це ж місячне затемнення відзначає і переломний момент у здатності України і світу не тільки протистояти цій сліпій і шаленій силі, а й перенаправляти її проти того, хто став її носієм і втіленням", - написала Нестеренко.

Крім того, експерт зазначила, що зовсім скоро Європа може ввести черговий пакет санкцій проти Росії, який стане для неї більш болючим.

"У найближчі до місячного затемнення дні і тижні можуть бути прийняті важливі рішення з приводу чергових, найбільш болючих і руйнівних економічних санкцій.  І, оскільки диспозитор точки місячного затемнення, Марс, знаходиться в Рибах в з'єднанні з Нептуном, ці рішення будуть стосуватися нафти і газу, судноплавства, морської сфери, а також найбільш таємних і ретельно приховуваних економічних зв'язків, джерел "харчування" і ресурсів російського режиму", - додала астролог.

Вас також можуть зацікавити новини: