Ця дата буде вже в лютому 2023-го року / фото REUTERS

Астролог й астропсихолог Альбіна Пономаренко поділилася прогнозом на лютий 2023-го року для України. В інтерв'ю YouTube-каналу PeopleLife вона звернула увагу на сакральну дату для нашої країни. Це - 10 лютого.

За словами Пономаренко, в цей день на небі складається хороша конструкція для нас, це - прогресивний, найпотужніший і позитивний аспект в астрології. Вона зазначила, що приблизно з 20-го січня ми почали залучатися до цієї події.

3-го лютого, каже астролог, ми відчуємо вплив цього аспекту, він буде на піку. І в цьому контексті вона нагадала, що саміт ЄС відбудеться саме в цей день у Києві. Пономаренко прогнозує, що результати цієї зустрічі будуть позитивними. Астроексперт впевнена, що Україна може вступити до Євросоюзу.

"Вплив тут йде до Сатурна в гороскопі України, а Сатурн - це кармічний учитель для нашої країни. Але це суворий учитель й справедливий... Випробування важкі, але якщо ми проходимо гідно, то результати дуже сильні та потужні", — заявляє Альбіна Пономаренко.

Раніше відомий Таролог Яна Тимощук розповіла, до чого варто готуватися українцям після перемоги у війні. Експерт-езотерик стверджує, що спочатку буде дуже важко, проте нам допоможуть інші країни. 

Вас також можуть зацікавити новини: