Фінансовий гороскоп на травень 20201 / фото slovofraza.com

Астрологи склали фінансовий гороскоп на травень і розповіли, чим буде примітний цей місяць, як можна буде заробити більше грошей і як зберегти свій капітал в цей час.

Про це повідомляє slovofraza.

Овен

Відео дня

Травневий ретроградний Плутон буде вкрай небезпечний. Він може змусити Овнів втратити віру в себе, а невпевненість може привести до негативного результату в ході фінансових переговорів, співбесід. Гроші люблять Овнів, але у них виникне небезпека втратити самих себе. Астрологи настійно радять не демонструвати оточуючим своє самовдоволення. Це призведе до великих проблем і допоможе лише знайти нових ворогів і недоброзичливців.

Тельці

Тельцям в травні посміхнеться фінансова удача, але для того, щоб розглянути нові можливості, доведеться проявити більше уважності. Також астрологи радять піклуватися про щасливе життя за допомогою не тільки матеріальної складової, а й духовної. Здійснювати покупки краще в середині місяця. Це буде найспокійніший час.

Читайте такожНазвано помилки у стосунках, яких припускаються різні знаки Зодіаку

Близнюки

Поточне положення Плутона і деяких інших планет залишає бажати кращого. Також в кінці місяця буде затемнення Місяця. Все це говорить про те, що Близнюкам фінансової удачі не світить, та й в цілому фортуна буде досить рідко відвідувати цих людей. У важких ситуаціях не можна пускати все на самоплив або діяти за натхненням. Інтуїція в кінці весни може обдурити Близнюків, доставивши їм цілу купу нових проблем.

Рак

Ракам необхідно якомога більше спілкуватися з позитивними і успішними людьми, переймаючи якісь їх важливі якості, вміння, навички. Ракам варто повчитися чомусь корисному і в цілому зайнятися отриманням нових знань. Наприкінці місяця зірки зроблять їх більш імпульсивними. Потрібно буде навчитися тримати себе в руках, особливо на роботі.

Лев

Гроші будуть йти в руки Левам, але для того, щоб фінансова удача їх не покинула, їм варто побороти такий порок, як егоїзм. Шосте почуття направить Левів по вірному шляху в будь-якій сфері життя. У всьому, що стосується грошей, їм варто покладатися на особистий досвід. А в складних ситуаціях астрологи радять сподіватися на внутрішній голос. Не виключено, що Леви зіткнуться з потужною опозицією на новому місці роботи або при спробі укласти важливу фінансову угоду.

Діва

У Дів очікується напружений і досить складний місяць, коли зірки будуть в повному дисонансі з планетами. Це неминуче відіб'ється на фінансовій сфері. Поради астрологів на кожен день допоможуть залишитися на плаву. Травень - час звільнення від страхів і невпевненості. Зараз просто не можна дозволяти собі боятися чогось або когось. Фінансова удача слідує за тими, хто оптимістичний і готовий до будь-яких поворотів долі. Плутон в першій половині травня може спровокувати появу у Дів внутрішніх суперечностей, що погіршить становище.

Терези

Грошова удача в травні буде то приходити до Терезів, то йти від них. Це накладе свій відбиток на успіхи в роботі та бізнесі. Найголовніше зараз - не витрачати великі суми грошей і сфокусуватися на найважливіших проектах і завданнях. Вони допоможуть у здійсненні покупок, в пошуку нової роботи. У травні можна буде вирушати в далекі поїздки й братися за те, що раніше здавалося дуже непростим і незрозумілим. Але для цього знадобиться Дещиця сміливості.

Скорпіон

Скорпіон належить до знаків Зодіаку, які не прощають образи. В кінці весни астрологи настійно рекомендують цим людям змінитися. Потрібно навчитися прощати людей, особливо якщо ці люди залучені в роботі й у фінансових справах Скорпіонів. Потрібно якомога більше займатися колективною роботою, бути чемними з клієнтами та начальством. Це основа успіху в травні, тому що від оточуючих людей буде виходити натхнення й удача. Хтось із знайомих людей може подати Скорпіонам відмінну ідею.

Стрілець

Стрільцям вдасться зміцнити своє матеріальне становище, знайти нову роботу, зробити вигідні покупки, про які вони давно мріяли. Також у травні їм буде легше змінювати курс, братися за нові справи. Потрібно слідувати їм, щоб розвиватися і створювати найкращі умови для роботи, бізнесу, творчості. Не виключено, що в травні Стрільці знайдуть нове джерело доходу, який згодом стане основним.

Козеріг

На початку травня у Козерогів закриється грошовий канал. Астрологи настійно рекомендують цим людям згадати про необхідність своєчасного відпочинку. Зірки зроблять Козерогів більш харизматичними в середині місяця. Це буде ідеальний час для продажів, пошуків нової роботи, переговорів, розв'язання юридичних проблем. Зараз не можна розпорошувати енергію даремно. Зірки хочуть, щоб Козероги займалися найважливішими справами. Це принесе їм прибуток.

Водолій

У Водоліїв в травні дві сфери стануть основними - духовна і фінансова. На перший погляд, вони мало чим пов'язані, але цей зв'язок куди міцніше і важливіше, ніж здається. Потрібно прислухатися до свого серця, коли справа дійде до пошуків нового джерела доходів або натхнення. Також в травні Водолії зможуть побачити наслідки недавно прийнятих фінансових і ділових рішень. Словом, це дуже важливий, хоч і нелегкий місяць.

Риби

Рибам в травні ні в якому разі не можна піддаватися сумнівам і страхам. Це стосується не тільки фінансових страхів, а й будь-яких інших. Негативні думки залишать глибокий слід на фінансовому успіху риб. Небезпека полягає в тому, що це буде не дуже очевидно. Астрологи радять більше працювати і менше лінуватися. Результат не змусить себе чекати. У другій і третій декаді травня можна сміливо будувати плани на майбутнє.

Вас також можуть зацікавити новини: