Астрологи відповіли, який колір очей притягує гроші / фото pixabay.com

Астрологи розповіли про вплив кольору очей на достаток людини. Виявилося, цей фактор впливає на добробут. Розповідаємо детальніше. 

Зелені очі

Власниці цього кольору очей зустрічають не так рідко. Вони тісно пов'язані з такими дорогоцінними каменями, як смарагд, хризоліт і малахіт. У них в долі "прописаний" середній рівень достатку, тому справжніми багачками зеленоокі бувають рідко. 

Карі очі

Чи не найпоширеніший колір очей як серед жінок, так і серед чоловіків. Цим людям пасують такі дорогоцінні камені: сердолік, берил, бурштин та інші з медовими відтінками. Зірки кажуть, що таке поєднання забезпечує достаток нижче середнього - на базові потреби вистачає, але ось купити щось серйозне досить важко. 

Відео дня

Сірі очі

Сірі або сіро-блакитні очі часто пов'язують з топазом - цей камінь говорить про те, що власниці цього кольору очей по життю мають незвичайне фінансове везіння. Їх достаток оцінюється в рівень вище середнього. 

Блакитні очі

А ось жінки з блакитними очима - це ті, хто притягує гроші сильніше інших. Їм під колір очей підходить Бірюза, сапфір і будь-які інші діаманти. Часто блакитноокі народжуються в багатих сім'ях, а якщо це не так, то вони самі стрімко будують свою справу і підвищують достаток.

Нагадаємо, маг Шептицький дав прогноз на 23-24 лютого.

Вас також можуть зацікавити новини: