Найближчими днями Левам потрібно бути і тактиками, і стратегами одночасно / фото ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав прогноз на 18 вересня 2023 року для кожного знака Зодіаку. Близнюкам доведеться шукати баланс, а на Риб чекає важливий день. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте нижче.

Овен

На початку тижня Овни перебуватимуть у стані, нехарактерному для них, а саме - зневіряться у своїх силах і можливостях. Це змусить вас постійно "пригальмовувати", відмовлятися від якихось цілей. Щоб перемогти невпевненість, повторюйте, як заклинання: "Не помиляється той, хто нічого не робить".

Телець

На початку тижня Тельцям принесе задоволення будь-яка активна діяльність, навіть якщо спочатку вам так не здасться. Пам'ятайте, що апетит часто приходить під час їжі, і починайте діяти, не зволікаючи.

Відео дня

Близнюки

Близнюки начебто роздвояться - одна сторона вашої особистості стане схожою на "автомат для виконання важливих справ", а інша захоче романтики і безтурботних веселощів. Нічого не поробиш, доведеться по черзі підкорятися то одному, то іншому "внутрішньому керівнику".

Рак

Астрологи рекомендують Ракам не витрачати енергію, а спрямувати її на внутрішню роботу. Займіться переосмисленням усього, що відбувається у вашому житті, постарайтеся поглянути на ситуацію відсторонено, скорегуйте плани і погляди, якщо в цьому є необхідність.

Лев

Найближчими днями Левам потрібно бути і тактиками, і стратегами одночасно. Тільки націленість на результат і чітке розуміння того, як досягти мети, допоможе вам зрушити з місця навіть найважчий "віз" і обійти всі перешкоди, що трапилися на шляху.

Діва

Від помилок Дів сьогодні врятує тільки холоднокровність і тверезий розрахунок. Хоча емоції в певний момент можуть просто зашкалювати, намагайтеся не наробити дурниць. Наслідки поспішних рішень і необдуманих слів непередбачувані.

Терези

Зірки радять Терезам зайнятися вирішенням проблем, що давно назрівають. Переберіть "довгу шухляду", яка вже переповнена, і закрийте, нарешті, усі "хвости". Це можна зробити без особливих турбот і клопоту.

Скорпіон

Все, що Скорпіони запланували на цей день, потрібно обов'язково довести до логічного завершення. Ретельно перевірте усі "хвости", у вашому списку не повинно залишитися ніяких незавершених справ.

Стрілець

На початку тижня Стрільці можуть відчути, що гармонія у стосунках із близькими та рідними наче випарувалася. Відновити довіру і взаєморозуміння допоможе щира розмова і ваше бажання почути співрозмовника.

Козерог

Настав вдалий час для будь-яких починань. Хотіли запустити новий проєкт, записатися на навчання, спробувати щось, чого раніше не робили? Дійте, зірки нададуть максимальне сприяння тим, хто прагне розвитку!

Водолій

Зараз Водолії нездатні слухати поради, і навіть слушні рекомендації, висловлені коректним тоном, сприймають у багнети. Впоратися із собою не вийде, залишається тільки одне - займатися особистими справами, де ухвалювати рішення потрібно наодинці, спираючись виключно на свою думку.

Риби

На початку тижня Рибам може здатися, що грань між їхніми думками і реальністю стала хиткою або зникла зовсім. Багато ваших припущень виявляться правильними, а передчуття не обдурять. Уся річ у загостреній інтуїції - зараз ви бачите людей практично наскрізь і здатні передбачати їхні подальші вчинки і наслідки, до яких вони призведуть.

Вас також можуть зацікавити новини: