Для кожного знака Зодіаку підібрали своє тату / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Для кожного знака Зодіаку підібрали, якого стилю татуювання їм підійдуть найбільше. Читайте далі, щоб дізнатися, який малюнок на тілі втілить ваш дух.

Овен - брендинг

Втиснення палаючого гарячого металу в тіло - це абсолютно фірмовий знак для вогняного знака, який схильний слідувати хвилинному імпульсу або безглуздому виклику, а потім довго шкодувати про це.

Телець - ботаніка

Тельцем керує Венера, планета кохання, естетики та вічної весни. Ботанічні татуювання, особливо ті, на яких зображені їстівні рослини, відповідають потребам цього фіксованого земного знака, колір сили якого - зелений, а недуга - голод.

Відео дня

Близнюки - цитати

Близнюками управляє Меркурій, планета-обдурювач і спілкування. По суті, Близнюки - любителі мови, непристойних пліток, літератури та дотепних жартів, які роблять татуювання з цитатою, приписувану собі чи іншим, природним продовженням їхнього комунікативного духу.

Рак - традиційне тату

Рак править четвертим будинком давнини та походження, і як найбільш сп'янілий ностальгією знак Зодіаку, він характеризуються своїм міцним зв'язком з минулим і тугою за ним. Американські традиційні татуювання - це данина поваги.

Лев - сонце

Лев любить ставити себе на вершину піраміди поклоніння. Керовані Сонцем і представлені великою кішкою, вони схильні до сонячного татуювання, яке говорить про їхнє право сяяти.

Діва - геометричне тату

Діви люблять симетрію і порядок, і їхні проникливі серця тремтять, а щоки червоніють при вигляді бездоганної лінії, ідеального кола або чисто реалізованої концепції.

Терези - треш полька

Терези - знак партнерства, а треш полька - результат творчої співпраці художників Сімони Плафф і Волко Мершки з німецького тату-клубу Buena Vista. Терези хронічно нерішучі, а треш полька відрізняється естетикою, що нагадує колаж, в якій використовуються друковані матеріали, почерк, бризки фарб і фотореалізм. По суті, це стиль татуювання, який усуває вибір, заохочуючи всі елементи.

Скорпіон - череп

Скорпіон керує восьмим будинком сексу, смерті та близькості, і тому не цурається темряви чи приреченості. На своїй сонячній траєкторії Скорпіони служать ходячим memento mori, закликом до решти знаків Зодіаку поважати та шанувати минущу природу життя.

Стрілець - саморобне тату

Стрілець любить будь-яке рішення, хороше чи погане, мудре чи безрозсудне, яке породжує хорошу історію, і за кожним грубо нанесеним татуюванням стоїть історія, яка чекає своєї розповіді.

Козеріг - цифрове тату

Козерогом керує Сатурн, планета структури і визначення, яка дає межі часу і сенс матерії. Сатурн нагадує нам про те, де ми були, а татуювання з римськими цифрами спонукає Козерога відзначити день, коли він зустрів свою дружину, поховав свого ворога і/або перейшов у наступну податкову категорію.

Водолій - біомеханічне тату

Художнику-Водолію та професійному дизайнеру дивних та сексуальних підземель Гігеру приписують розробку біомеханічного стилю татуювання, що поєднує людину та машину.

Риби - акварельне тату

Люди Риб - мінливі, пливуть за течією, слідують за своїм блаженством і закохуються у незнайомців. Вони борються з кордонами, і, на краще чи на гірше, кольори світів їхніх мрій регулярно проникають у їхнє реальне життя. З цих та інших причин акварельне татуювання - це саме те, що їм потрібно.

Раніше УНІАН пропонував дізнатися, який жанр музики підходить вашому знаку Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: