Для Стрільця фатальна зустріч вересня здатна обернутися серйозними неприємностями / samacharnama.com

Деякі знайомства здатні сильно позначитися на подальшому житті представника того чи іншого знака Зодіаку. Астрологи назвали знаки, яким кінець вересня готує фатальну зустріч.

Про це пише slovofraza.

Близнюки

Читайте такожРетроградний Марс: астролог розповіла, які знаки Зодіаку потраплять під ударГороскоп говорить, що останнім часом ви бездіяльні і не хапаєтеся за вигідні можливості. Все зміниться в кінці вересня, коли відбудеться фатальна зустріч з впливовою людиною. Новий знайомий може стати не тільки вашим наставником, а й мотиватором, який допоможе відновити сили і повернутися в професійні перегони. Вже в наступному місяці Близнюки похваляться дивовижним успіхом.

Відео дня

Скорпіон

Доля готує фатальну зустріч Скорпіону. При цьому мова йде про романтичну сферу. Останнім часом ви відчуваєте себе самотнім. Ви звикли більшу частину часу вкладати в розвиток робочої сфери, а не особистого життя, але в кінці місяця Скорпіон познайомиться з дивовижною людиною. Між вами моментально виникне симпатія. Астрологічний прогноз закликає приділити цим відносинам час, адже у вас з'явився шанс створити щасливу і довгу зв'язок по любові. Ця людина стане головним джерелом підтримки.

Стрілець

Для Стрільця фатальна зустріч вересня здатна обернутися серйозними неприємностями і великими проблемами. Ви надмірно довірливі, тому у вересні у Вашому житті з'явиться токсичний маніпулятор, який постарається підібратися до вас якомога ближче. Постарайтеся швидко обчислити його і видалити зі свого оточення. 

Водолій

Водолія доля пошле знайомство з сильною і мудрою особистістю, якій судилося стати вашим кращим другом. Він не тільки виступить в якості психолога, що рятує від сумнівів в собі і страхів, але також підбадьорить взятися за новий проект і додати зусиль. З його моральною підтримкою Водолій виведе життя на новий рівень.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: