Астрологи назвали щасливчиків і невдах тижня / 10deals.in

Останній місяць весни та сама весна добігають кінця.

Намагайтеся дотримуватися порад астрологів, щоб зустріти літо правильно і завершити всі найважливіші справи без зволікань, пише SlovoFraza.

Кому пощастить у період з 25 по 31 травня

Тілець

Друга половина робочого тижня і залишок тижня в цілому для Тільців виявляться часом перемог і великого везіння. Велика ймовірність того, що травень завершиться для цих людей дуже вдало, позитивно і дозволить Тельцям вирішити усі свої найважливіші проблеми перед початком літа. Настав час продуктивної роботи та повної самовіддачі.

Відео дня

Читайте такожДві парі знаків Зодіаку приречені на щастя - астрологи

Близнюки

Близнюкам вдасться досягти успіху у більшості сфер життя. Головне — не поспішати та не гнатися за двома зайцями одночасно. Кінець тижня ідеально підходить для зміни обстановки й поїздок ділового характеру. П'ятницю і суботу астрологи радять не проводити на самоті.

Скорпіон

Скорпіонам останній тиждень травня подарує багато нових відчуттів, позитиву і яскравих емоцій. Це дуже вдалий час для любовних пошуків, для спілкування і романтики. У справах і фінансовій сфері Скорпіонам краще бути обережнішими в понеділок — найбільш негативний день тижня. З вівторка енергетика зірок і планет стане набагато оптимістичнішою. Настане ідеальний час для фінансових вкладень, угод

Які знаки Зодіаку чекає нелегкий тиждень

Діва

У Дів очікується досить продуктивний, але нервовий і не у всьому приємний тиждень. Астрологи рекомендують налаштуватися на оптимістичну хвилю. Своєчасний відпочинок теж піде на користь — краще не засиджуватися над роботою допізна.

Водолій

Цей тиждень може стати для Водоліїв вкрай стресовим і непростим. Також корисно буде більше думати про хороше, уявляти собі світле майбутнє і фокусуватися на позитивних думках.