Для залучення удачі різним знакам Зодіаку потрібно діяти по-різному / фото pixabay.com

Сьогодні - День осіннього рівнодення: ця доба ділиться рівно навпіл: на світлу і темну частину. Саме в цей день настає астрономічна осінь. 

Астрологи відзначають, що 22 вересня можна як залучити у своє життя удачу, так і відлякати її своїми діями. За їхніми словами, для залучення удачі різним знакам Зодіаку потрібно діяти по-різному, пише slovofraza.

Овен

Для Овнів настав час переглянути свої життєві цінності і цілі. Відкиньте все зайве, будь то мотлох в квартирі або токсичні відносини, і збережіть лише те, що може дарувати радість, світло і щастя. 

Відео дня

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 21-27 вересняТілець

У Тельців настає сприятливий час для чищення інформаційного поля. Прийшов час також навести порядок вдома. Астрологи радять 22 вересня не упускати можливості познайомитися з новими людьми.  

Близнюки

Близнюкам в цей день варто зайнятися духовними пошуками. У цей день важливо ставити правильні питання, щоб отримувати максимально точні відповіді. Потрібно сфокусуватися на собі і на своєму майбутньому.  

Рак

Ракам 22 числа потрібно сфокусуватися на роботі. Варто прислухатися до всього, що говорять оточуючі, і робити висновки зі своїх спостережень. Не шкодуйте про минуле, а зосередьтеся на своєму майбутньому.

Лев

Зірки радять Левам перестати танцювати під чужу дудку. Проживіть день під девізом «якщо хочеш щось зробити, роби це сам». Дисципліновані Леви зможуть стати щасливішими.

Діва

Дівам варто перестати переживати через дрібниці. Позбавтеся від негативних думок і спробуйте хоч раз повеселитися. Також в день осіннього рівнодення потрібно вміти говорити "ні" оточуючим.  

Терези

Для Терезів цей день буде дуже сприятливим. Багато проблем підуть самі собою. Їм на зміну прийдуть спокій, впевненість і стабільність.  

Скорпіон

Скорпіонам залучити удачу в своє життя допоможе терпіння і віра в себе. Найголовніше 22 вересня - не здаватися, якщо щось не буде виходити. Людям цього Знака варто залишатися на позитиві, щоб не закінчити день на мінорній ноті.  

Читайте такожНазвано найбільш самовпевнені знаки Зодіаку: вони не слухають нікогоСтрілець

Стрільцям варто побути в домашній обстановці, відвідати батьків або хоча б зателефонувати їм. Потрібно тимчасово заборонити собі віддаватися ностальгічним думкам. Протягом дня астрологи радять з головою зануритися в домашні турботи. Також 22 вересня не варто брати гроші в борг або оформляти кредити.  

Козоріг

22 числа Козерогам можна змінити обстановку. Астрологи радять оновити гардероб, відвідати стиліста. Все це подарує потужний позитивний імпульс, а також активізує приховані резерви енергії. Козероги зможуть відчути, що наповнюються силами і стають вільнішими. 

Водолій

Водоліям 22 числа варто реалізувати свої найсміливіші мрії. Щоб не втратити удачу, потрібно завершити всі термінові справи.

Риби

Рибам для удачі потрібен ковток свіжого повітря, причому як в переносному, так і в прямому сенсі. Важливо займатися новими справами, розважатися, оточувати себе приємними людьми, а також більше бувати на вулиці.

Сьогодні, 22 вересня осіннє рівнодення. Цей день є астрономічним початком осені в Північній півкулі і приходом весни – в Південному.

Так, день за своєю тривалістю сьогодні стає рівним ночі, а доба ділиться рівно навпіл – на світлу і темну частину.