Раків чекають приємні клопоти / фото - depositphotos.com

У середу, 14 грудня, Тельці будуть парити над хмарами і стануть найщасливішими. А ось Дівам потрібно готуватися до серйозних прикрощів і сумних новин. Що чекає на інші знаки Зодіаку і кого потішить гороскоп по картах Таро - читайте нижче.

Овен

Забудьте про смуток і печалі. На Овнів чекає неймовірно хороший день. Ви впораєтеся з будь-якими перешкодами і ніхто не зможе зіпсувати ваш настрій.

Телець

Не менш хорошим день буде для Тельців. Ви відчуєте райську насолоду, удача і приємні сюрпризи будуть вас "переслідувати" по п'ятах. Карти Таро радять Тельцям відпочити від рутини і побільше відпочивати.

Відео дня

Близнюки

А ось Близнюкам варто чекати на біду. Будьте обережні і не втручайтеся в чужі суперечки. Карти Таро обіцяють Близнюкам негативні емоції, а тому варто задуматися про те, щоб "залягти на дно".

Рак

На Раків чекають приємні клопоти. Можливо, ви будете радіти новій покупці або ж задумаєтеся про зміну іміджу. Не шкодуйте грошей і дозвольте собі не перейматися через дрібниці.

Лев

14 грудня Левам варто стежити за часом. Ви можете запізнитися на роботу або ж пропустити важливу подію. Проявіть уважність, будьте відповідальними і всі проблеми обійдуть вас стороною.

Діва

Дівам варто готуватися до неприємностей. У цей день щось може вас сильно засмутити. Постарайтеся не зациклюватися на поганому і знайдіть в собі сили, щоб все це пережити.

Терези

14 грудня Терезам варто чекати на знаки від долі. Ви знайдете відповідь на непросте питання, яке мучить вас вже давно. Карти Таро обіцяють Терезам "прозріння". Ви зрозумієте, що навіть, здавалося б, найскладніше завдання можна легко вирішити, якщо не поспішати. 

Скорпіон

Скорпіонам випала карта, яка обіцяє серйозні зміни в житті. Ви можете поміняти роботу або ж змінити місце проживання. Не бійтеся нових подій, вони не принесуть вам шкоди або незручностей.

Стрілець

У середу Стрільцям доведеться відмовитися від брехні. Говоріть тільки правду і не намагайтеся обдурити оточуючих. Брехня все одно спливе і принесе чимало бід. 

Козоріг

На Козерогів чекає спокійний день. Вам може здатися, що все навколо вже занадто "приїлося". Однак карти Таро радять Козерогам не поспішати щось змінювати у своєму житті. Все йде своєю чергою. 

Водолій

14 грудня Водоліїв чекають романтика і флірт. Однак не варто кидатися в безодню любові. Уважно оцініть свою другу половинку і подумайте, чи хочете ви прожити з цією людиною все життя.

Риби

Рибам карти Тало обіцяють максимально розмірений і навіть трохи нудний день. Відпочиньте від роботи і не беріть на себе зайвого.

Нагадаємо, у січні 2023 року всього два знаки зодіаку почнуть життя з чистого аркуша.

Вас також можуть зацікавити новини: