До чого сниться собака / фото pixabay.com

Найчастіше, собаки викликають у людей позитивні емоції. Це вірні друзі, які будуть чекати вас з роботи і навіть можуть врятувати життя. Один з яскравих прикладів відданості - пес Хатіко, про який зняли шедевральний фільм з Річардом Гіром. Проте, собака уві сні - це не завжди хороший знак. 

Сьогодні ми розберемося, як правильно тлумачити такий сон, а раніше розповідали, до чого сниться змія.

Сонник Міллера

Один з найвідоміших психологів каже, що при тлумаченні такого сну потрібно враховувати розмір, породу і настрій собаки. Якщо сниться, що собака нападає, значить, в майбутньому вас чекають випробування. Злий або худий пес - до хвороб і проблем. Дружелюбна тварина уві сні означає, що вас чекає приємний сюрприз від друзів і близьких.

Відео дня

Читайте такожП'ять знаків Зодіаку йдуть раз і назавжди: повернути їх неможливоЯкщо жінці приснилося, що собака злякала, це означає швидке знайомство з ідеальним чоловіком. Собака біжить за вами - будьте обережні зі своїми захопленнями. Уві сні побачити, що ви купили собі породисту собаку - до поліпшення фінансової ситуації. 

Вкусила собака - готуйтеся до конфліктів з коханою людиною або близькими. Гарчить за спиною - зверніть увагу на своє оточення, швидше за все, серед людей є пліткарі. Пес на вас гавкає - до поганих новин і неприємностей. Собака б'ється з котом - до сварки між закоханими. Багатоголова собака означає, що вам потрібно правильно розставляти пріоритети в справах, а не гнатися за двома зайцями.

Сонник Ванги

Болгарська ясновидиця вважала, що собака завжди символізує друзів. Таким чином білого пса уві сні можна сприймати, як допомогу від знайомих або несподівану приємну зустріч. Собака з чорною шерстю, навпаки, попереджає про зраду - той, кого ви вважали другом, розкриє всі ваші таємниці і кине у важкій ситуації.

Приснилася собака-тлумачення по сонникам / ua.depositphotos.com

Наснилась безпритульна собака - хтось із ваших знайомих потрапив у біду, але соромиться попросити про допомогу. Гладити велику собаку - до нового знайомства. Бачити собаку, стікаючу кров'ю, або мертву - до хвороби або навіть смерті когось із родичів. Якщо вам приснилося, що випідгодовуєте собаку, значить в суспільстві вас вважають порядною і доброю людиною. Уві сні вас охороняє собака - у вас серйозний захист від темних сил.

Сонник Фрейда

Психотерапевт був упевнений, що собака - це символ дитини. Якщо вам сниться, що ви гладите уві сні цуценя, значить, в житті потрібно зменшити опіку над своїм чадом. Собака гавкає - до конфліктної ситуації з дітьми. Прогулянка з собакою - ви мрієте про те, яким буде майбутнє дитини, не враховуючи її думку.

Якщо ж вам приснилося, що ви пішли на полювання з собакою або граєте з нею в м'яч, значить, дітей ви не хочете, і найближчим часом їх не буде.

Сонник Нострадамуса

Один з найзагадковіших провісників стверджував, що безпритульна собака уві сні - символ поневірянь. Будьте обережні - все, що ви заробили нелегкою працею, дуже легко втратити. Якщо собака спить - пора відкладати гроші на "чорний день" і зміцнювати свою фінансову стабільність. 

Читайте також: