Що означає сон, в якому приснилася змія / depositphotos.com

Змія - неоднозначний символ, який має багато трактувань. Плазун фігурує в багатьох релігіях і уособлює кардинально різні образи. Астрологи стверджують, що побачити змію уві сні може кожен, важливо звертати увагу на її поведінку. Раніше ми розповідали про те, до чого сниться вагітність, а сьогодні надамо тлумачення снів зі зміями.

Що значить коли сниться багато змій - загальні значення

Що означає Побачити багато змій уві сні / depositphotos.com

Сонник Міллера каже,що велика кількість плазунів - символ небезпеки, що наближається. Крім того, хтось із вашого оточення - зрадник.

Ванга стверджувала, що змії уві сні - це вороги в житті, які чекають зручного моменту, щоб напасти на вас. Будьте уважні і перестаньте сліпо довіряти людям - ризикуєте потрапити в біду.

Відео дня

Нострадамус вважав, що змії уві сні попереджають про прийдешні зради, хвороби і хитрості. Придивіться до тих, з ким спілкуєтеся і подумайте, чи не плетуть проти вас інтриги.

До чого сняться змії жінці і чоловікові

Спочатку розберемося з розмірами: сонники Міллера і Ванги стверджують, що будь-яка змія - це обман. Маленькі істоти - до невеликих неприємностей, великі - до великої зради.

Читайте такожАстрологи розповіли, як швидко закохати в собі чоловіків різних знаків ЗодіакуЖінки, які побачили уві сні змію, можуть в житті переживати за свою дитину або за когось із близьких. Фахівці зі снів не рекомендують слухати поради інших людей і відмовлятися від своїх рішень. Вкусила уві сні дохла змія - дорога вам людина покаже своє справжнє обличчя.

Якщо чоловікові сниться змія, то варто звертатися до сонника Фрейда. Психотерапевт стверджував, що змій - це фалічний символ. Побоюватися нічого - сон зайвий раз нагадує чоловікові про його сексуальність і силу.

Вкусила змія уві сні - що це означає

Якщо змія вкусила уві сні / depositphotos.com

По соннику Міллера - вороги знайшли у вас слабке місце і "б'ють" в нього, навіть якщо ви поки що цього не відчуваєте. Проте, якщо змія нападає, але не кусає - ви будете намагатися самостійно впоратися зі своїми проблемами (душевними або матеріальними). Ванга підтримує і доповнює - ви не зможете протистояти біді і не дізнаєтеся, хто саме зрадив.

Великий Нострадамус вважав, що бути уві сні укушеним змією - значить в житті зіткнутися з неприємностями, не виключено вплив чорної магії. За іншими трактуваннями укус змії означає політичні колапси.

Фрейд свого часу сказав, що такий сон - до зради. Сексуальні відносини будуть зруйновані третьою особою.

Наснилася мертва змія - тлумачення сну

Змія вжалила іншу людину і була вбита - ви образите когось із близьких. Якщо уві сні ви бачите змій, які намагаються вас вжалити, і вбиваєте їх - значить в житті розкриєте змову і зможете уникнути неприємностей - так говорить сонник Міллера.

Ванга вважала, що побачити уві сні мертву змію - до смерті когось із рідних. Тлумачення Нострадамуса схоже - людині загрожує серйозна небезпека.

Всі сонники сходяться в одному - вбити змію уві сні - значить в житті здобути перемогу над труднощами. Виділяється тільки сонник Фрейда - у ньому сказано, що будь - який контакт зі змією - до розвитку сексуальних відносин з тим, хто вам подобається.

Вас також може зацікавити: