Два знаки Зодіаку боротимуться за місце під сонцем уже скоро

Астрологи назвали два знаки Зодіаку, яким у липні доведеться вирішувати проблеми. Вони будуть пов'язані в основному з роботою. Тому вам варто зосередитися саме на цій сфері.

Рак

Раки можуть запороти абсолютно все, особливо ті, які займають керівну посаду. Астрологи радять вам бути більш уважними і пильними. Можуть активізувати недоброзичливці, які захочуть підкласти вам "свиню". Якщо ви вчасно не розпізнаєте загрозу, то ризикуєте потрапити в круговорот проблем. Ситуація може погіршитися не тільки до вашої публічної ганьби, але і до звільнення. Тому уважно стежте за всім, що відбувається і не довіряйте стороннім людям.

Відео дня

Діва

У Дів може виникнути конфлікт з колегами, який закінчиться для них дуже погано. Ви можете опинитися в зовсім невиграшній позиції, що вдарить не тільки по вашому авторитету, але і по вашому психо-емоційного стану. Ви будете перебувати в депресії, а це значить, що ваша працездатність серйозно знизиться. Начальство буде незадоволене станом справ, тому може зробити вам догану. Тому астрологи радять вам тримати язика за зубами і не нариватися на конфлікти.

Нагадаємо, ретроградна Венера круто переверне долю трьох знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: