Тарологи вважають, що у Водоліїв назріває грандіозний розгром в особистому житті / фото ua.depositphotos.com

Тарологи розповіли, що новий тиждень принесе великі проблеми представникам двох знаків Зодіаку. Вони ризикують залишитися на самоті і втратити любов свого життя. Кому чекати на біду - читайте нижче.

Лев

Карти Таро вказують на те, що незабаром розкриється інтрига, яку намагалися плести Леви. Ваша друга половинка буде розчарована, доведеться визнавати помилки і просити вибачення. Однак не факт, що це допоможе.

Постарайтеся не хитрувати і не обманювати людей. Правда все одно перемагає, а переможеним залишається той, хто наполегливо будував замки з піску і брехав усім, у тому числі й собі. Знімайте рожеві окуляри і вчіться оцінювати ситуації тверезо.

Відео дня

Водолій

Тарологи вважають, що у Водоліїв назріває грандіозний розгром в особистому житті. Ви можете дізнатися, що хтось вирішив "забрати" вашу кохану людину. Однак залишається загадкою, чи вийде у ворога це зробити.

Якщо ви дізнаєтеся про те, що хтось намагається зруйнувати ваші стосунки - не поспішайте з помстою. Для початку зрозумійте, як на це реагує ваша друга половинка. Можливо, вона радіє шансу "втекти" від вас. Зробіть правильні висновки.

Нагадаємо, раніше езотерики розповіли, що Сонячне затемнення зруйнує життя двох знаків Зодіаку. У цей період люди почнуть сваритися і злитися. 

Вас також можуть зацікавити новини: