Близнюкам, як вважають астрологи, варто переглянути своє ставлення до партнера / фото ua.depositphotos.com

Астрологи попереджають одразу два знаки Зодіаку про те, що новий тиждень (з 13 по 16 березня) принесе їм чимало бід. На них може чекати розлучення, також можливі скандали і страждання. Кому варто готуватися до найгіршого - читайте нижче.

Близнюки

Близнюкам, як вважають астрологи, варто переглянути своє ставлення до партнера. Можливо, ви занадто зациклені на собі і часто лукавите. Брехня і байдужість сильно втомили вашу другу половинку. А якщо людина не відчуває любові і підтримки, то вона може піти шукати все це на стороні.

Ви можете дізнатися, що ваша друга половинка вже давно знайшла розраду в обіймах іншої людини. І якщо Близнюки готові боротися за своє щастя, то вам варто про все поговорити, але без зайвих емоцій. Пробачати зраду чи ні - вирішувати тільки вам.

Відео дня

Водолій

Новий тиждень принесе страждання Водоліям. Астрологи стверджують, що представникам цього знака Зодіаку розіб'ють серце. Ви занадто довірливі і наївні. Не варто розчинятися у відносинах і повністю віддаватися своїй другій половинці. 

Можливо, Водолії зуміють вивести свого партнера на чисту воду. Однак скандалів не уникнути. Ви ризикуєте сильно засмутитися через зраду коханої людини. Постарайтеся не робити помилки. Заліковуйте душевні рани в компанії накращих друзів, вони точно знайдуть правильні слова і зуміють вас підтримати.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що з понеділка життя цих знаків Зодіаку перетвориться на випробування на міцність.

Вас також можуть зацікавити новини: