Ілюстрація REUTERS

Павло Глоба вважається відомим російським астрологом, який не тільки складає гороскопи для знаків Зодіаку, але й передбачає певні події в майбутньому.

Астролог склав свій прогноз про коронавірус, який так сильно турбує людство, пише slovofraza.

2020 рік – вкрай складний період

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, на яких яу травні чекає несподіваний прибутокЩе в 2019 році астролог Павло Глоба склав прогноз на 2020-й. Він одразу попередив, що правління Білого Металевого Щура принесе людям багато негативу. Почнуться проблеми світового масштабу, яким призначено торкнутися багато країн. Глоба вважає цей рік переломним, оскільки спостерігається з'єднання Юпітера і Сатурна (найбільші і найвпливовіші планети в Сонячній системі). Подібна подія сталася 20 років тому, коли на фінансовому ринку проглядалися серйозні зміни. Але астролог закликав не впадати у відчай, тому що ближче до кінця 2020 року запускається цикл позитивних трансформацій, які торкнуться сфери фінансів і бізнесу. А поки він радить не інвестувати в іноземну валюту до повної стабілізації економіки.

Відео дня

Коли закінчиться СОVID-19?

Астролог вважає, що за масштабами руйнівності ситуація 2020 року може нагадувати хід подій 2008-го, коли на планеті спостерігалося масштабна економічна криза. На цей раз саме пандемія стане активатором усіх проблем. Глоба вважає, що і після карантину людям буде складно знайти роботу і повернути стабільність. Але найважливіше те, що 2020 році судилося вплинути на наступний цикл в 12 років життя. B появі коронавірусу Павло Глоба звинувачує Ліліт (Чорний Місяць) і те, що це високосний рік (в астрології вважається нещасливим).

На питання, коли закінчиться пандемія, у Глоби є чітка відповідь. Астролог вважає, що доведеться потерпіти до осені 2020 року. Саме в цей період остаточно вийде впоратися з вірусом. А ось влітку буде спостерігатися ще напружена обстановка, а кілька великих країн встигнуть посваритися (наприклад, це вже сталося між США і Китаєм).