Гороскоп для Козерога на січень / pixabay.com

Мольфар Макс Гордєєв склав гороскоп для Козерога на січень. За його словами, що-що, а нудьгувати в січні 2024 року Козероги точно не будуть. Неважливі справи підуть навіть не на другий план, а опиняться в останніх пунктах списку.

Представників знака підхопить вир любовних подій і змін. Левову частку сил заберуть робота і побутові питання. Це час, коли можна зірвати великий куш, якщо добре попрацювати.

Макс Гордєєв в Instagram instagram.com/maxgord

Відео дня

Що чекає на Козерога в січні 2024 року

У перший місяць 2024 року Козероги можуть бути самі на себе не схожі. Стане складно дотримуватися дисципліни, а властивий знаку прагматизм і зовсім кудись зникне. Доведеться буквально примушувати себе до рутинних справ і обов'язків.

Січень не підходить для нових масштабних починань. Енергії і запалу не вистачить, щоб довести проект до розуму. Та й обставини не дозволять. Увага розосередиться на десятки різних питань. З 13 січня 2024 року і до березня 2024 року девізом повинні стати слова - "менше емоцій". Повторюйте їх три рази в день: під час сніданку, обіду і вечері.

Друга половина січня 2024 року підходить для налагодження контактів. Відносини з людьми розвиваються за вашим сценарієм. Інтуїція підказує правильний підхід до Партнерів. Ви добре відчуваєте, де можна натиснути, а в яких питаннях проявити стриманість.

Останній тиждень місяця буде найбільш насиченим. Щоб уникнути вигорання, рекомендується 2-3 дні відпочити в тиші. Піде на користь самоті в дерев'яному будиночку на узліссі. Можна поїхати на дачу або на турбазу разом з сім'єю.

Любовний гороскоп

Незважаючи на холоднечу за вікном, в січні 2024 року багато Козероги відчують прилив любовної енергії. У тривалих відносинах може початися нова глава. Не виключено прийняття рішення про шлюб. Одинаків чекає круговорот зустрічей і побачень. Одне з побачень може стати доленосним, якщо ви серйозно підійдете до розвитку відносин. Але я попереджаю: міркувати тверезо, як ви звикли, буде складно. Особисте життя в січні нагадає вулкан, який прокинувся.

Сімейні Козероги можуть стати ініціаторами конфліктів і скандалів. Ви занадто багато чекаєте від партнера. Щоб зберегти мир в сім'ї, слід стримати апетити. Жінки-Козероги можуть думати про подружню зраду в останній тиждень місяця. Буде багато спокус. Підвищена увага колег стане справжнім випробуванням. Якщо ви раптом серйозно задумаєтеся піти до іншої людини, не поспішайте. У січні 2024 року не кожен, хто мило посміхається, насправді відчуває любовні почуття.

Гроші та кар'єра

Січень 2024 - найкращий місяць для представників знака в плані фінансів. Козероги нарешті побачать плоди своїх зусиль. Відбудеться те, до чого так довго прагнули і на що розраховували. Це безсумнівно підвищить мотивацію на нові звершення і перемоги.

Вам не потрібно переходити до нового проекту, не завершивши старий. Всі розпочаті підприємства слід довести до логічного завершення. Якщо все зроблено, чудово! Візьміть відпустку, дозвольте собі перевести дух. У разі виникнення труднощів розраховуйте на зв'язки. Уміння співпрацювати, дипломатичність - ключ до вирішення багатьох проблем.

З грошовими купюрами будьте дбайливі. Фінансова удача п'янить, і з'являється бажання витрачати більше, ніж заробили. Пам'ятайте, що гаманець не поповнюється чарами. У січні 2024 року рекомендується здійснювати тільки заплановані покупки. Також ви можете робити вклади, якщо вони схвалені вашими родичами і друзями. Порада з боку може виявитися більш корисним, ніж ви собі уявляєте.

Здоров'я

Ваш організм довгий час стоїчно витримував недосип, огріхи в харчуванні, перенапруження і стрес. У січні йому може знадобитися відпустка. Козерогам потрібно проявити турботу про своє тіло. Не завадить консультація у дієтолога, відвідування спа-салону, курс загальнозміцнюючого масажу. Вам потрібно почати сприймати своє здоров'я більш серйозно.

Особливо небезпечні дні місяця - 11, 12 і 13 січня. Ймовірні рецидиви хвороб, з якими ви, здавалося б, попрощалися назавжди. Найпростіше, що Козероги можуть зробити - це раніше лягати спати, їсти здорову їжу і відмовитися від спиртного. Гарне самопочуття і заряд бадьорості в січні подарують теплі ванни з аромаоліями, трав'яний чай, невелика кількість меду з курагою, горіхами і лимоном.

Сприятливі дні: 20, 22, 26, 28, 30.

Несприятливі дні: 3, 7, 12, 18.

Вас також можуть зацікавити новини: