Гороскоп для Стрільця на січень / pixabay.com

Мольфар Макс Гордєєв склав гороскоп для Стрільців на січень 2024 року. Для Стрільців цей період виявиться радісним і перспективним місяцем. Нічого дивного, адже в січні ви починаєте новий річний цикл.

Присутність Марса в вашому гороскопі дасть відчути себе сильними, енергійними, амбітними. Оточуючі відзначать ваш привабливий вигляд, посмішку і сяючі очі. Завдяки своїй чарівності Стрільці легко будуть вибудовувати відносини з колегами, начальством, діловими партнерами. Успішно реалізуються громадські справи. Але все ж, не зазнавайте і ставте перед собою реальні цілі.

Макс Гордєєв в Instagram instagram.com/maxgord

Відео дня

Що чекає на Стрільця в січні 2024 року

Я раджу вам повною мірою використовувати можливості, які дарує січень. Не варто відволікатися на непотрібні цілі і звертати увагу на думку інших. Рухайтеся відповідно до обраного курсу.

Іноді здається, що життя перевіряє вас на міцність. Не варто піддаватися цим емоціям і проявляти слабкість. Ваших сил вистачить на все задумане. Перша половина січня здасться трохи метушливою. Вам буде не вистачати очевидних результатів своєї праці. Не емоційні, просто дійте за раніше складеним планом.

Гасіть зіткнення, що виникають з ким-небудь, не витрачаючи енергію на конфлікти. Суперечки з оточуючими більш вірогідні в другій половині місяця. Кінець січня підходить для просування в кар'єрі і кардинальної зміни діяльності.

Любовний гороскоп

Особисте життя Стрільців в січні обіцяє бути цікавою. Нещодавно розпочатий роман продовжиться, все більше залучаючи вас до взаємодії з партнером. Складеться враження, що у вас ідеальні стосунки, яким можна тільки позаздрити. Партнер буде проявляти на вашу адресу палкі почуття, але от чи варто в них беззастережно вірити?

Деякі можуть просто створювати інтригу або показувати себе в привабливому образі. Розвивайте ці відносини в тому випадку, якщо ви відчуваєте щирість на свою адресу. Вийти з роману без душевних потрясінь буде неможливо, тому віддавайтеся пристрасті до кінця, тільки якщо людина цього варта. Відчуваєте в партнері фальш - розривайте відносини.

Душевний підйом стимулюватиме Стрільців у січні до роботи над собою. Вашу привабливість по достоїнству оцінять шанувальники з боку і друга половинка. Сімейні пари знову відчують взаємний інтерес, відносини можуть вийти на новий рівень. Сім'ї без дітей задумаються про появу дитини.

Гроші та кар'єра

Перешкод для заробітку в січні у Стрільців не буде.  Гроші потечуть до вас рівномірною річкою. Правда, і витікати вони будуть так само легко. Ваше завдання на цей період - відстежувати свої витрати, не допускати великих витрат. Постарайтеся також виключити конфлікти з діловими партнерами, від них багато в чому залежить ваше благополуччя.

Ті, хто відкладав гроші на придбання нерухомості, зможуть здійснити операцію на початку місяця. Цей же період підходить для придбання автомобіля. В середині січня у Стрільців будуть просити в борг малознайомі люди. Не позичайте гроші, якщо не хочете втратити їх назавжди. Стрільцям взимку краще уникати азартних ігор, оскільки в запалі можна спустити всі накопичення.

У сфері роботи на перший план виходить тайм-менеджмент. Вам потрібно навчитися виконувати поточні справи і одночасно доробляти те, що починали раніше. Благо, сил і енергії у вас вистачить на все. На початку місяця начальство може запропонувати вам керівну посаду. Не дуже-то довіряйте думку колег про ваших професійних якостях, вони здатні давати вам неправильну оцінку із заздрості.

Здоров'я

У січні ваше здоров'я може дати збій в разі неправильного поводження з власним організмом. Високий енергетичний потенціал легко підірвати, якщо нехтувати відпочинком, повноцінним сном, правильним харчуванням.

У другій половині місяця можуть виникати проблеми з роботою шлунково-кишкового тракту. Навіть якщо вас ніколи не турбував шлунок і інші органи травлення, постарайтеся харчуватися якісно, не пропускаючи прийомів їжі. Лягайте спати в один і той же час, не затягуючи зі сном. Пропийте полівітамінний курс. Ці поради здаються банальними, але можуть значно поліпшити ваше самопочуття.

Сприятливі дні: 1, 2, 10, 12, 31.

Несприятливі числа: 7, 17, 20, 23.

Вас також можуть зацікавити новини: