Прогноз карт Таро на 2024 рік / фото ua.depositphotos.com

Карти Таро здавна використовуються для ворожіння і передбачень. У них люди шукають натяки про майбутні події та попередження про небезпеку. Гороскоп карт Таро 2024 підкаже, як пройде наступний рік у різних знаків Зодіаку, що хороше він вам принесе і про які неприємності застерігає.

Відео дня

Овен

Карта місяця: Шістка чаш

Овнів чекає по-справжньому щасливий і успішний рік, коли ви знайдете душевну рівновагу і внутрішній спокій. Несподівано здійсниться давня мрія або вже забуте бажання. Люди часто проявлятимуть до вас щедрість і доброту.

Карта вказує на те, що в 2024 ви часто перебуватимете в минулому. Минуле буде джерелом щастя для вас. Вам захочеться пережити приємні емоції або щасливі моменти зі свого дитинства. Можлива зустріч зі старими знайомими або відновлення інтересу до старих захоплень.

Телець

Карта місяця: Дев'ятка жезлів

Карта говорить про те, що в 2024 році Тельці відчують здатність витримати будь-які випробування і захистити себе від будь-яких недоброзичливців. У вас з'являться сила і стійкість, яких ви від себе не очікуєте. Ви станете сильною і впевненою в собі людиною, яка може контролювати долю. Будь-які неприємності і проблеми ви зможете вирішити гідно і з вигодою для себе.

Близнюки

Карта місяця: П'ятірка мечів

Наступаючий рік для Близнюків буде важким, попереджає карта. У вашому житті почнеться тривалий період стресу, занепаду духу і боротьби з самим собою. У спілкуванні з колегами, рідними і друзями можливі більш часті образи, підлі вчинки і скандали. А вирішення таких конфліктів дасться дорогою ціною. Можлива ситуація, коли вам помстяться за минулі образи або принизять.

Рак

Карта місяця: Лицар мечів

Прогноз карт Таро на 2024 рік попереджає Раків, що рік буде непростим. Ви опинитеся в самому центрі якихось перипетій і вам доведеться одночасно вирішувати керувати багатьма процесами. Також карта вказує на впертість і величезну впевненість у своїй правоті. Ви будете стрімко і без сумнівів рухатися до мети, в якій впевнені. Але реальність в 2024 році не завжди буде збігатися з вашими уявленнями про неї.

Лев

Карта місяця: Вежа

Ця карта віщує для Левів важкий і кризовий рік. Назрівають неприємні або навіть шокуючі зміни, яких ви, тим не менш, давно чекали. Ви завжди знали, що все так закінчиться, але не хотіли вірити в це. Життя примусово позбавить вас від помилкових переконань і непотрібних прагнень. Зміни, який принесе 2024 рік, будуть неприємними і важкими, але необхідними.

Діва

Карта місяця: Колісниця

Карта обіцяє Дівам великі зміни, які порадують вас. Ви зробите величезний стрибок вперед, залишивши старі труднощі далеко позаду. Вам вдасться добре просунутися в роботі і в особистому житті, а ваші вороги будуть переможені. У 2024 році ви будете сповнені енергії і відчуєте, що вам все по плечу. 

Прогноз карт Таро для всіх знаків / фото ua.depositphotos.com

Терези

Карта місяця: Вісімка чаш

Карта символізує сумне прощання, через яке доведеться Терезам в 2024 році. Вас чекає перехід в новий життєвий період, зміна пріоритетів і цінностей. Можливий розрив відносин з давніми знайомими або близькими. Те, що раніше надихало і радувало, в наступаючому році буде викликати байдужість. Поки неясно, чи буде нове життя кращим або гіршим за попереднє.

Скорпіон

Карта місяця: Шістка жезлів

У гороскопі на 2024 рік Скорпіонам випала дуже щаслива карта, яка символізує перемогу у всіх починаннях. Вона віщує заслужений успіх після довгої і напруженої роботи. Рік буде вдалий для ведення бізнесу і будь-яких ділових зустрічей. Також карта символізує одужання після важкої хвороби.

Стрілець

Карта місяця: Трійка пентаклів

Стрільцям 2024 рік принесе невелике, але стабільне просування на роботі. Справи підуть в гору і задумане втілиться в життя, нехай і не так швидко, як хотілося б. Але все, чого ви досягнете, буде результатом ваших власних старань. І це викличе у вас гордість за себе. Але і чужа допомога, поради близьких будуть корисними.

Козоріг

Карта місяця: Вісімка мечів

Гороскоп Таро на 2024 рік для всіх знаків попереджає Козорігів, що наступаючий рік буде непростим і сповненим неприємних сюрпризів. Вас чекають несподівані перешкоди і неприємні перешкоди, які будуть заважати домогтися бажаного. Картка означає, що наступного року ви дозволите іншій людині керувати вашим життям. Також карта може попереджати про тривалу хворобу.

Водолій

Карта місяця: Сімка мечів

2024 рік у Водоліїв буде сповнений інтриг і пліток. Ви часто будете намагатися вирішувати свої проблеми хитрістю, обманом, чутками або лестощами. Це необов'язково погано. Не завжди в житті корисно йти напролом. Можливо ви станете більш потайливим і станете менше ділитися подробицями особистого життя. Прямолінійність призведе лише до проблем і спроб контролювати вас.

Риби

Карта місяця: Сімка жезлів

Карта обіцяє Рибам успіх в складній справі або тривалій боротьбі в 2024 році. Однак рік не буде для вас простим і безхмарним. Ймовірно, у вас з'явиться недоброзичливець, який спробує зруйнувати ваші плани, приписати собі ваші досягнення або перешкодити вам в якійсь справі. Але ці труднощі ви успішно подолаєте. Можлива поява суперника в любові. Карта радить не йти на поступки в 2024 році і проявляти здоровий егоїзм.

Вас також можуть зацікавити новини: