Левам варто відмовитися від поїздок за місто / фото ua.depositphotos.com

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 16 серпня. Близнюки ризикують втратити усі свої гроші, а Стрільці отримають шанс зловити за хвіст птаха щастя. Що чекає на інші знаки Зодіаку - розповість гороскоп на середу.

Овен

У цей день Овнам варто знайти собі затишний куточок, який дозволить їм сховатися від проблем. Вам потрібно залягти на дно і не привертати до себе увагу. Так ви зумієте вберегти себе від неприємностей.

Телець

Тельцям астрологи радять проявити усю свою доброту. Не відмовляйте в допомозі тим, хто щиро про це просить. Часом і ви потребуєте підтримки, згадайте це почуття.

Відео дня

Близнюки

16 серпня Близнюки дізнаються, що їм доведеться затягнути тугіше пояс. Проблеми з грошима можуть бути досить несподіваними. Якщо ви не подбали про заощадження на "чорний день", доведеться викручуватися щосили.

Рак

Гороскоп на середу обіцяє Ракам приємну зустріч. Ви чудово проведете час у колі друзів і зумієте забути про все погане. Це буде початком "білої смуги", день допоможе вам зрозуміти, що все налагодиться.

Лев

Левам варто відмовитися від поїздок за місто. Проведіть час вдома і відмовтеся від усіх запрошень. Так ви зумієте вберегти себе від непередбачених подій.

Діва

Астрологи обіцяють Дівам неймовірне везіння. Ви зумієте зірвати куш, це буде несподівано і приємно. Не витрачайте свою удачу на дрібниці, ризикніть і ви досягнете вершин.

Терези

Терезам доведеться зробити вимушену паузу. В один момент всі плани почнуть руйнуватися, ви можете сильно розлютитися. Однак не варто витрачати свої нерви, ви все одно нічого не зміните.

Скорпіон

Астрологи радять Скорпіонам відмовитися від відвертих розмов. Не говоріть на теми, які можуть поставити вас у незручне становище. Поруч могла зачаїтися людина, яка тільки й чекає на момент вашої слабкості.

Стрілець

У цей день Стрільці будуть головними щасливчиками. Вам пощастить буквально в усьому, ви не повірите своїм очам. Ловіть птаха удачі за хвіст, поки він не полетів!

Козоріг

Козерогам варто зробити акцент на стосунках з родичами. Спробуйте налагодити контакт з усіма членами своєї родини. Заривайте сокиру війни і не тримайте зла на тих, хто шкодує про свої помилки.

Водолій

Водолії, як стверджують астрологи, отримають можливість змінити своє життя. Хтось запропонує вам авантюру, вона може здатися вам занадто зухвалою. Однак якщо ви зважите усі "за" та "проти", то зрозумієте, що гра варта свічок.

Риби

Рибам можна дозволити собі невелику витівку. Зробіть те, про що давно думали. Однак постарайтеся не загратися, смак авантюри може затуманити ваш розум.

Вас також можуть зацікавити новини: