З'явився гороскоп на 18 липня / фото slovofraza.com

Гороскоп на неділю, 18 липня, радить Близнюкам сьогодні зайнятися краще звичними справами, які не потребують активних дій і невиправданого ризику, пише слово і фраза

Овен

Завтра можлива нестабільна ситуація з готівкою та безготівковими коштами. Проявляйте силу волі та контроль над бажаннями, це не найкращий час, щоб брати в борг. 

Телець

Жінкам сьогодні належить побачення. Зірки попереджають, що строгість у дотриманні зовнішніх пристойностей, що межує зі священним ритуалом, може відштовхнути супутника. Замкнутість і деяка холодність в спілкуванні призведе чоловіків до негативних змін в особистому житті.

Відео дня

Близнюки

Завтра краще зайнятися тільки звичними справами, які не вимагають активних дій і невиправданого ризику. Не варто ухвалювати важливих рішень, які спричинять негативні наслідки. Вам доведеться відстоювати свої погляди.

Читайте такожМісячний посівний календар на липень 2021: які роботи проводити в саду і городі

Рак

Ймовірно, сьогодні ви почуєте багато хороших слів на свою адресу, що, безумовно, буде приємним. Не виключено, що жінки зуміють блиснути у своєму оточенні або залучити до своїх проектів нових союзників. Чоловіки отримають звістку, яка дозволить знайти нове джерело заробітку.

Лев

Будьте сьогодні уважні, роблячи покупки, - ймовірні обман або марна трата грошей. Слід також утриматися від поїздок на ринок, від споживання м'ясної їжі та спиртних напоїв – можливе отруєння або розлад здоров'я. 

Діва

Неділя обіцяє удачу при зверненні до начальства, меценатів, в урядові та громадські організації. Проявляйте ініціативу і ні в якому разі не відступайте – використовуйте всі можливості, аж до компромісів.

Терези

Настрій сьогодні буде відмінний, все навколо будуть милі та прекрасні, та й взагалі, удача сама попливе в руки. Головне, не злякайте її. А для цього не повторюйте помилок старенької з казки Пушкіна — словом, не заривайтеся.

Скорпіон

А ось Скорпіонам сьогодні саме час спокійно відпочити: виспатися, не поспішаючи, погортати газету, повозитися з дітьми, запросити в гості пару найближчих друзів. Загалом, радійте життю.

Стрілець

Негатив витає в повітрі. Не звертайте уваги на дрібні негаразди й не дратуйтеся з будь-якого приводу – тоді день складеться зовсім непогано. 

Козеріг

Завтра буде гарний час для спілкування з ріднею, в тому числі для візитів ввічливості. Крім того, буде багато суєти, метушні з дрібними негараздами, несподіваних зустрічей і дивних розмов.

Водолій

На дорогах пробки, на роботі аврал, в гаманці гуляє вітер, огидна погода. Але якщо не вплутуватися в конфлікти та спокійно займатися своєю справою, нічого жахливого сьогодні не трапиться.

Риби

Герої сьогодні стануть жертвами, так що не рвіться на передову, а тихо-мирно полагодьте примус. Увечері гороскоп радить розвіятися і сходити куди-небудь разом з сім'єю або коханою людиною.