Гороскоп на 2023 рік / ua.depositphotos.com

Астролог Наталя Власенко склала гороскоп на 2023 рік для всіх знаків Зодіаку. Комусь пощастить більше за інших. Наприклад, зросте популярність Левів, а Терези можут зустріти другу половинку.

Овен

В 2023 році Овни будуть розширювати свій професійний вплив, може бути переорієнтація в кар’єрі, масштабування діяльності, яку почали у 2020-2022 роках. Новий рік для Овнів буде насичений, можуть бути зміни в колі друзів, звуження кола. Нервове напруження, багато страхів, які заважають проявити себе, але вже у другому півріччі у вас з’явиться більше можливостей, головне не нехтуйте подарунками долі.

Телець 

В наступному році ви можете відкрити в собі нові таланти, але багато хто їх не покаже через невпевненість. Також є можливість поїхати кудись далеко від дому. В роботі на вас чекають важливі зміни: нове місце, відрядження, підвищення.

Відео дня

Близнюки

На вас чекає нове навчання, підвищення заробітку, нові цілі та плани. Слідкуйте за своїми амбіціями, ваш професійний рівень буде зростати. Також нові друзі можуть особливим шляхом вплинути на ваше життя.

Рак

Вам доведеться трішки важко місцями, вас ніби перевіряють на міцність, можуть бути неочікувані удари від другої половинки. Ваші доходи будуть зростати, проте в деяких Раків вони впадуть в рази, може не вистачати підтримки друзів.

Лев

Популярність Левів зростає, проте важливо приділити увагу своїм стосункам, можливо вашій другій половинці не вистачатиме уваги або між вами пробіжить холодок. Проте в кар’єрі на вас чекає успіх - підвищення, нові плани в роботі, ваш авторитет зростає.

Діва

Ви можете отримати в руки велику суму грошей, весь рік біля вас крутяться гарні доходи, проте більш за все вони від вас не залежать, можливо у вашого партнера буде підвищення зарплатні. Також вам треба обов’язково слідкувати за своїм здоров’ям, бо вже з початку року ви можете бути відвідувачем лікарень.

Терези

У вас розширюється сектор відносин - нові партнери, бізнес, переоцінка стосунків. Є шанс зустріти другу половинку, якщо ви самотні. Треба серйозніше ставитися до стосунків, дітей та нових людей у вашому житті. Ви можете стати більш помітними, якщо будете серед людей.

Скорпіон

Важливою для вас у 2023 році є тема здоров'я, можуть бути нервові зриви, раптові хвороби. Також у своєму домі ви можете відчувати самотність або вас не будуть влаштовувати становище справ в родині. Ви можете робити ремонти, переїжджати або працювати на дому. Зміна роботи може бути у першому півріччі.

Стрілець

Бажання романтики, стосунків та й навіть народження діточок може бути в цьому році. Проте ці стосунки будуть дуже змінювати вас, як особистість, можливо навіть повністю змінять дружнє коло та звичне спілкування. Може бути покупка машини.

Козеріг 

В цьому році доведеться багато економити, можливо хтось з Козерогів замислиться над зміною житла, переорієнтацією своїх доходів. Варто зробити фінансову подушку. Все, чого ви так довго хотіли може йти до вас, проте ще трішки випробувань на міцність буде.

Водолій

Найважче з усіх саме Водоліям, адже в цьому році у вас все може йти шкереберть, всі плани будуть змінені обставинами. Ви в цьому році ніби пройдете переродження, проте не значне, основне буде в 2024 році. Зараз все, що ви робите треба перетворити в якусь організовану систему. Рік буде заставляти брати відповідальність і всі маленькі неточності будуть вилазити боком. Може бути покупка машини, переїзд. Все залежить від ваших зусить.

Риби

Тема грошей в цьому році дуже актуальна, можливі проблеми в матеріальній сфері через значні витрати. Також ви можете відчувати самотність, ніби не вистачає когось. Також тема здоров'я дя вас актуальна, можуть бути затяжні хвороби. Зустріти другу половинку можна ближче до кінця року.

Нагадаємо, астролог Влад Росс назвав місяць у 2023 році, коли будуть суцільні катастрофи.

Вас також можуть зацікавити новини: