Гороскоп на червень для всіх знаків Зодіаку / фото slovofraza.com

Астролог Наталя Власенко склала гороскоп на червень для всіх знаків Зодіаку. Яким перший місяць літа буде саме для вас - читайте далі.

Овен 

В червні для вас стане актуальним питання грошей, матеріальних ресурсів. Можливі додаткові доходи в родині або навпаки витрати на сім’ю, дім, побут. Можливі ремонти в домі чи транспортних засобів. Може помічатися психологічне напруження. Сварки в сім’ї можуть стати актуальними. Приділіть час своєму здоров’ю і аналізу витрат. Можуть бути короткі поїздки.

Відео дня

Телець

До вас буде прикута увага - ви ніби в центрі подій, чи проявляєте лідерські якості. В цьому місяці прийдеться докладати чимало зусиль, аби був результат. Можуть бути якість важливі події у партнера чи у стосунках. Відчуття ізоляції може зберігатись, сварки з друзями, короткі поїздки. В другій половині місяця більше спілкуйтесь та контролюйте емоції та слова.

Близнюки

Актуальні теми здоров’я, обов’язків, рутини, роботи чи навпаки відпустки. Ви можете відчувати себе як на американських гірках. Можуть ставати питання грошей, витрат, додаткових заробітків. Ви зірка місяця, але часто можете відчувати одинокість. Активність в секторі заробітків, нові колективи, зустрічі з друзями.

Рак

Цей місяць принесе вам активність, відстоювання себе. Включайте силу волі, не лінуйтесь. Захочеться якось стати кращими, можливо прикупити щось собі або зайнятись спортом. Стосунки можуть бути дуже важливі в цьому місяці як на роботі, так і з другою половинкою. Можуть бути непорозуміння з друзями, колегами, родичами.

Лев

Місяць концентрує вашу увагу на кар’єрі та самореалізації. В основному в червні ви можете відчувати втому, не вистачає енергії на відновлення сил. Можуть бути якість таємниці у стосунках або ж навпаки пристрасть. Будьте уважні до порад начальників, вчителів, авторитетів.

Діва 

Початок червня буде стресовим для вас, адже ви концентруєтесь на питаннях життя і смерті. Може бути взаємодія з цими темами чи великими сумами грошей. Вірогідні поїздки, нові знання, прорив в роботі. Фортуна на вашому боці з 8 червня. В роботі на вас чекає важлива зміна, але після докладання зусиль.

Терези

Робота виходить на перший план в червні. Приділіть час своїй реалізації, стартапам, проектам. У партнера може змінюватись дохід, або ж ви взаємодієте чи рахуєте гроші задля крупних витрат. Можете переживати певний дискомфорт, нервовість. Питання смерті чи переродження можуть бути актуальні, аналізуйте, як вийти із кризи з плюсом.

Скорпіон

В цьому місяці ваша активність залежить від емоційного стану. Може бути підвищення кваліфікації, навчання, поїздки. Піклуйтесь про своє здоров’я, не нехтуйте дзвіночками в тілі. Також можливі нові знайомства, переписки, бурхливе обговорення чогось з партнером.

Стрілець

Вам захочеться гарно провести час, але скоріше за все не вийде. В червні у вас багато напружень в різних сферах вашого життя. Будьте максимально передбачливі, інтуїція може вас врятувати від проблем, що будуть поруч. Можливі неочікувані ситуації, тому бережіть себе. Також можлива пристрасть, сексуальність, таємні зустрічі.

Козеріг

Червень може принести романтику, натхнення щось робити, концентрація на дітях та проектах. У стосунках можливі конфлікти, особливо на емоціях, тримайте себе в руках, бо вам буде здаватись, що всі вас провокують. Розбирайтесь зі своїм партнером, зі стосунками. У самотніх Козерогів можливі знайомства.

Водолій

Навчання, перестановки вдома, ремонти, можливі поїздки додому. Важливо балансувати між домом та роботою. В роботі може бути підвищення чи відчуття задоволення собою. Актуальна тема конфліктів, конкуренції, проблем, з якими ви стикаєтесь, але з усіма ви гідно впораєтеся, так що сильно не переживайте. Можливі проблеми зі здоров’ям. Також будьте обережні, бо можливі неочікувані ситуації.

Риби

Кохання, романтика, активний відпочинок, розваги в червні стають актуальними. Можуть бути короткі поїздки, продажі чи покупки. Також діти викликають тривогу, ви схильні зриватись на них. Постають питання кваліфікації, творчості, навчання.

Вас також можуть зацікавити новини: